2777
2789
عنوان

چقدرسخته بچه رو ازپوشک بگیری

152 بازدید | 23 پست

دخترم۲سال و۵ماهشه دوروزه میخوام ازپوشک بگیرم هریکساعت میبرم بیرون یه قطره هم نمیکنه میاد توخونه بعد یه ربع میکنه

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده

همسن دخترمنه تقریبادخترمنم یه هفته دیگه میشه 2سال و5ماه اگه همکاری نمیکنه به تعویق بندازیه دوماه دیگه امتحان کن

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگترین دغدغه من همین پوشکه پسرم فعلا ۱۵ ماهشه ولی تصمیم دارم وایسم هروقت خودش خسته شد و کنار امد با این قضیه از پوشک بگیرمش

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
عزیزم خیلی حوصله میخواد ، تجربشو نداشتم بچم هنوز کوچیکه ولی می‌دونه پروسه زمان بریه ، و بچه ها خیلی ...

بچه قبلیم یکسال ونیم بود خودش میگفت

پسر منم ۲ سال و ۴ ماهشه

دو روز پیش خاستم از پوشک بگیرمش دوبار تو شلوارش جیش کرد🙃

دیگه بیخیال شدم حس میکنم فعلا آمادگی نداره...

دکتر عزیزی روانشناس معروف میگن بهترین زمان از پوشک گرفتن ۲ تا ۴ سالگیه 

من حس میکنم با این اوضاع باید سال بعد از پوشک بگیرم🫠

عزیزم چی دوسداره ببرش دسشویی بهش بگو اگه اینجاجیش کنی بهت جایزه میدم بعد اون خوراکی که دوس داره بهش ...

فایده نداره میگم بهش