2777
2789
عنوان

کسی بلده عکس های پاک شده رو برگردونه

| مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 21 پست
گلم چه سختی قسمت اول برو این عکس دوم که فرستادی تنضیماته عزیزم عکس اول برو میبینی که این بالا یه گزی ...

درست متوجه نشدم 

عکس دوم اینه 

گذینه سوم هم این 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
منظورت اینه؟

اینو میاره 

پایینی رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریدی بینگ نوشته به اینگلیسی

اینجا ؟ 

الان باید منتظر بمونم یعنی؟ 

تورو خدا میشه اسکرین بدی دقیقا کجاس ؟🥹

می‌دونم سخته و همش بهت زحمت میدم 

ولی یه خواهری در حقم می‌کنی ؟🥲

دقیقا اون قسمت هارو اسکرین بده بهم 

اصلأ متوجه نمیشم کجارو میگی 

یکم تو این کارا ضعیفم 😮‍💨💔

اینجا ؟ الان باید منتظر بمونم یعنی؟ تورو خدا میشه اسکرین بدی دقیقا کجاس ؟🥹می‌دونم سخته و همش بهت زح ...

منتضر نه که اون بالا بزن بغلش چند قسمت برات باز میکنه بعد بزن رو سومی

منتضر نه که اون بالا بزن بغلش چند قسمت برات باز میکنه بعد بزن رو سومی

این صفحه این قسمت رو بزنم؟؟؟!