2777
2789
عنوان

شما بودین با همچین همسری میموندین

390 بازدید | 24 پست

مال من نیست سوال دوستمه 

اگه دوران عقد باشید و خواهرشوهرتون به دروغ بیاد به شوهرتون بگه که شما زمان مجردی با یکی دوست بودید

و شوهر شما ، شمارو کتک بزنه ، قهر و دعوا بینتون پیش بیاد و خانوادتون ناراحت بشن و بگن طلاق بگیر ولی بعد شوهرتون متوجه بشه که خواهرشوهرتون دروغ گفته بهش و تهمت زده وشوهرتون بیاد عذر خواهی و آشتی

شما می‌بخشید؟

اینم اضافه کنم که بعد اون قضیه تهمت ، شوهر دوستم اصلا اینجور نبوده که با خواهرش قطع ارتباط کنه یا سرسنگین بشه و عین قبل باهاشون رفتار میکنه و برخورد داره

شما چیکار می‌کردید جاش بودین طلاق میگرفتین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صددرصد طلاق میگرفتم

از الان دست روش بلند کرده وای به حال بعدا

مرد دهن بین بدترین نوع مرده

آدمو پیر میکنن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

مث آشغال پرتش میکردم از زندگیم بیرون 

به دو دلیل 

یکی اینکه بدون اینکه ازم بپرسه و مطمئن بشه دست روم بلند کرده و دیگه اینکه هیچی به خواهرش نگفته 

چون اگه غیرت داشت همون کتکی که به من زد حداقل به خواهرشم میزد تا من آروم شم

فقط طلاق همین الان دیگه هیچ گزینه ای وجود نداره بمونه یعنی به شعور خودش شخصیت خودش همه اینا خودش هست که ظلم کرده و تاوان حقارت تا آخر عمرش بر عهده هیچکسی بجز خودش نیست. 

طلاق کمترینش هست باید بره پزشکی قانونی طول درمان هم بگیره و شکایت کیفری ضرب و شتم. 

یه بار همسرم توی عقد دست روم بلند کرد بخشیدم و بعد عروسی بدتر شد نمیگم جدا شو ولی اگه میخوای آشتی کنی راحت نبخش ازش یه حق و حقوقی بگیر

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

فقط طلاق همین الان دیگه هیچ گزینه ای وجود نداره بمونه یعنی به شعور خودش شخصیت خودش همه اینا خودش هست ...

کتک اونقدر نبوده باعث کبودی بشه

سیلی و .... بوده 

این قضیه مال چند ماه پیشه من بهش گفتم جدا شو ولی شوهرشو دوست دارت

نه 

چون حق کتک زدن نداره 

بدون تحقیق حرف کسی رو قبول کرده 

اشتباهش را جبران نکرده 

خانواده خوبی نداره 

اونقدر بهم اعتماد نداشته که تونسته همچین فکری در موردم کنه 

ولی هرکسی شرایط زندگی خودش را باید بسنجه

یه بار همسرم توی عقد دست روم بلند کرد بخشیدم و بعد عروسی بدتر شد نمیگم جدا شو ولی اگه میخوای آشتی کن ...

اینو نمیدونم که حق و حقوقی گرفته ازش یانه

ولی خب مردی که بعد اون تهمت هنوز با خواهرش خوب و خوشه و انگار نه انگار اتفاقی افتاده

بنظرت حق و حقوق میده ؟