خانوما من یه دوستی دارم که به شدت اویزوون پسراس و طبق حرفا و تعریفات خودش واقعا هم خراب تشریف داره نامزد خودش بخاطر همین آویزون بازیا ولش کرده بود
من خیلی با ایشون سرد شده بودم واقعا در شأن خودمم نمیدیدم همچین آدمی رو باتوجه به چیزایی که ازش فهمیده بودم
منو نامزدم که بیرون میریم ایشون هم اتفاقی با دوستاشون و دوستای مشترک ما حضور داشتن و دیگه باما گرم شدن و گفتن که برنامه بچینیم اکیپی بیرون بریم مثلا طبعیت یا تفریح همین جور چیزا متوجه شدم که نه تنها با همه پسرا اصلا متاهل مجرد بودن فرقی نداره براش بلکه با نامزدم خیلی راحته من حساسیت نشون نمیدادم تا اینکه نامزدم گفتن که این خانوم پیام داده و خیلی درد و دل کرده درد و دل هاشم اصلا عادی نبوده درد و دل فنق العاده خصوصی درمورد روابط قبلی همین خانوم همیشه هم توقع داشتن موقع تفریح نامزد من دنبالش بره نامزد منم به شدت خجالتی و کم رو هستش و تعجب کرده بود از اینکه یه دختر چرا باید بیاد با پسری همچین درد و دلهایی رو کنه
خلاصه اویزوون بازی این خانوم ادامه داشت تا اینکه امروز بیرون بودیم دسته جمعی (من گفتم این آخرین بازی باشه که میریم بیرون دسته جمعی با دوستامون بخاطر حضور این خانوم) بعد نامزدم منو رسوند و ایشون هم همراه ما اومد نامزدم منو رسوند ایشون یطوری توی ماشین چسبیده بود که اره منم برسونید
حقیقتا خیلی از رفتاراش بدم اومد و توی تفریح حسابی تیکه مینداختم بهش
تا اینکه برگشتیم پیام داد که نامزدت واقعا خوبه و اینا و مثل داداشیم میمونه منم که حرصی بودم از رفتاراش و اویزوون بازیاش توی تفریح گفتم که چقدر داداشی داری تو مثل یوزارسیف کلی داداش داری و حالا این خانوم بهش برخورده و پیام فرستاد که درست صحبت کن و فلان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.