2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاین لطفا

270 بازدید | 27 پست

سلام شبتون بخیر

خانوما من یه دوستی دارم که به شدت اویزوون پسراس و طبق حرفا و تعریفات خودش واقعا هم خراب تشریف داره نامزد خودش بخاطر همین آویزون بازیا ولش کرده بود

من خیلی با ایشون سرد شده بودم واقعا در شأن خودمم نمیدیدم همچین آدمی رو باتوجه به چیزایی که ازش فهمیده بودم

منو نامزدم که بیرون میریم ایشون هم اتفاقی با دوستاشون و دوستای مشترک ما حضور داشتن و دیگه باما گرم شدن و گفتن که برنامه بچینیم اکیپی بیرون بریم مثلا طبعیت یا تفریح همین جور چیزا متوجه شدم که نه تنها با همه پسرا اصلا متاهل مجرد بودن فرقی نداره براش بلکه با نامزدم خیلی راحته من حساسیت نشون نمی‌دادم تا اینکه نامزدم گفتن که این خانوم پیام داده و خیلی درد و دل کرده درد و دل هاشم اصلا عادی نبوده درد و دل فنق العاده خصوصی درمورد روابط قبلی همین خانوم همیشه هم توقع داشتن موقع تفریح نامزد من دنبالش بره نامزد منم به شدت خجالتی و کم رو هستش و تعجب کرده بود از اینکه یه دختر چرا باید بیاد با پسری همچین درد و دلهایی رو کنه

خلاصه اویزوون بازی این خانوم ادامه داشت تا اینکه امروز بیرون بودیم دسته جمعی (من گفتم این آخرین بازی باشه که میریم بیرون دسته جمعی با دوستامون بخاطر حضور این خانوم) بعد نامزدم منو رسوند و ایشون هم همراه ما اومد نامزدم منو رسوند ایشون یطوری توی ماشین چسبیده بود که اره منم برسونید

حقیقتا خیلی از رفتاراش بدم اومد و توی تفریح حسابی تیکه مینداختم بهش

تا اینکه برگشتیم پیام داد که نامزدت واقعا خوبه و اینا و مثل داداشیم میمونه منم که حرصی بودم از رفتاراش و اویزوون بازیاش توی تفریح گفتم که چقدر داداشی داری تو مثل یوزارسیف کلی داداش داری و حالا این خانوم بهش برخورده و پیام فرستاد که درست صحبت کن و فلان

بنظرتون الان چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه گـ روه دردودل داریم تو ایـ.تا

همه خانم هستیم

از بدو ورود وویس میگیریم

اگه خواستی درخواست دوستی بده

لـ.ینک بفرستم برات

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

بلاک کن و کات 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

پیام نده توهین بکنی به جرم تهمت و افترا میتونه بعدا شکایت کنه

به نظر من بهش فقط ی پیام بده بگو مایل نیستم دور و بر خودم و همسرم ببینمت پاتو از زندگی من به عنوان دوست من بکش بیرون یه همچین چیزی بگو بسه

پیام نده توهین بکنی به جرم تهمت و افترا میتونه بعدا شکایت کنهبه نظر من بهش فقط ی پیام بده بگو مایل ن ...

درسته خیلی دوست دارم بگم ولی اگه دست پیش گرفت و گفت نه من منظوری نداشتم و تو خیلی بیشعوری که همچین فکری کردی چی بگم؟؟

درصورتیکه منظوری هم نداشته باشه دلیلی نداره این همه سبک بازی و اویزونی گفتم بالا یطوری جواب پیاممو داده من بدهکار شدم

همینو بهونه کن و قطع رابطه کن گ سر نامزدت که تعارف نداری باهاش

همین کارو میکنم 

ولی نگرانم که نره به کل اکیپ بگه فلانی مثل بردارم بود و این دختره (من)شلوغش کرده و اینطوری گفته بهم

درسته خیلی دوست دارم بگم ولی اگه دست پیش گرفت و گفت نه من منظوری نداشتم و تو خیلی بیشعوری که همچین ف ...

محل نده بالا چی گفته

بگو خودم و همسرم دوست نداریم باهات معاشرت کنیم والسلام

تو جمعهایی هم که میبینی هست نرو به دوستاتم بگو اون هست نگید دور هم جمع بشیم بخاطر من کنار نزاریدش

ولی من کاری به ایشون ندارم

بعدا نگن دو بهم زنی

محل نده بالا چی گفتهبگو خودم و همسرم دوست نداریم باهات معاشرت کنیم والسلامتو جمعهایی هم که میبینی هس ...

آخر صفه اصلی تاپیک توضیح دادم گلم 

همین کارو مجبورم بکنم هوف لعنت به دخترای اینطوری