2777
2789

ب جرعت میتونم بگم بهترین سریال ترکی بود ک دیدم لحظه ب لحظه اش قشنگه این سریال جوری ک از فکرش بیرون نمیای هرچی میره جلو تر جذاب تر میشه این لعنتی 🥺🥺🥺🥺 واسه بار سوم دارم میبینمش اما خسته نشدم

کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تعلیق شدم☹️ تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴

هه

متنفرم از هرچی فیلم ترکی چرت و پرته

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه مدت میمردم برای سریال ترکی. اصلا نشده بود سریالی رو نبینم. الان بشدتتت از سریال ترکیه متنفرم. بهم پولم بدن اون چرت و پرت ها رو تماشا نمیکنم 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

حالا اوچ کوروش رو دیدم گودال هم دیدم گودال اوایل دیدم سریالی که زیاد باشه اصلا نمیتونم. الانم خانوادم هر شب سیب ممنوعه میبینن بخدا میخوام بالا بیارم صداشون که میاد مبخوام بمیرم فقط. وقتی یه مدت یه چیزی رو زیاد ببینی نتیجش میشه من 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

حالا اوچ کوروش رو دیدم گودال هم دیدم گودال اوایل دیدم سریالی که زیاد باشه اصلا نمیتونم. الانم خانواد ...

فقط عشق ممنوع قشنگه شش هفت بار دیدم هنوز برام تازگی داره

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
فقط عشق ممنوع قشنگه شش هفت بار دیدم هتوز برام تازگی داره

دقیقا منم. فقط عشق ممنوع. مسخره ترین سریال دنیا سیب ممنوعه هست قسم میخورم 

دقیقا منم. فقط عشق ممنوع. مسخره ترین سریال دنیا سیب ممنوعه هست قسم میخورم

اره فقط فصل اولش قشنگه بقیش چرته

چکورواهم اولاش قشنگ بود بعدش چرت شد

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)