2777
2789
عنوان

بعد دو سال از همه جا بلاکش کردم

180 بازدید | 26 پست

۲ سال تمام باهم بودیم خیلی رابطه جدی ای داشتیم با کلی‌ خاطره های قشنگ و جورواجور ولی خیلی بهم بی احترامی میکرد توهین میکرد بخشیدمش. ۱ ماه کات کردیم جدا شدیم رفت دختربازی کرد برگشت بازم بخشیدمش با آغوش باز قبول کردم. به دوستش گفته بود فقط دارم ازش استفاده میکنم بعدش ولش میکنم تو چتاشون خوندم اونم گریه کرد گفت بخدا منظوری نداشته از ته دل نبوده بازم بخشیدمش فقط چون میترسیدم نباشه و تنها بشم چون جز اون هیشکیو نداشتم و ندارم.‌ اومد همه آدمای زندگیمو ازم گرفت و تنهام کرد و بهم حس بی ارزش بودن داد‌ ولی من فقط پشتم به اون گرم بود. امروز تصمیم‌ گرفتم تنهایی رو بپذیرم و با همچین آدمی نباشم. نمیدونم هورمونام بهم ریخته یا مودی شدم فقط میترسم ازینکه دوباره بخاطر تنهایی و افسردگی برگردم بهش. خیلی حالم بده تقریبا ۳ سال باهم بودیم.

مودی شدی؟ خر بودی حالا یکن آدم شدی بخدا 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم زیاده یکی بهتر بگرد چه مجازی چه پارک 

کار آنلاین نیاز داری ، با روزی جند ساعت وقت گذاشتن یک میلیون پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار بگیر ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان ، « اولین درآمد تو که برداشتی صلوات یادت نره » ، عزیزی که می‌پرسی برنامه چی هست اگه بازار یا مایکت جستجو کنی توضیح ش داده ، ولی به صورت کلی حدودا 2000-1000 تا شغل داره ، همه کاراش هم از خودشه یعنی مثل بقیه الکی معرفی ت نمیکنن که بگه برو فلان سایت این کار کن اینجوری نیست ، همه کارا از خودشه ، جزییات بیشتر نمیشه گفت چون بگم دست زیاد میشه ، اینو معرفی کردم چون رایگانه و شاید یکی بدرد ش بخوره و دعا کنه و اینم بگم این کار پول مفت نمیده باید مثل کار واقعی براش وقت بزاری فقط بدرد افراد با حوصله میخوره ، من خودم الان از پارسال هستم تونستم گوشی م عوض کنم ، حتی لپ تاپ هم باهاش گرفتم ، فقط به هوش و استعداد فرد هست .هوش مصنوعی هم که خیلی کار راحت کرده ، فقط جنم میخواد پول جمع کنین ، کد معرف 325y68m

منم همینطور

منم همینطور خواهر ولی بجاش ما ۳ـ۴ ماه با هم بودیم من زود فهمیدم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

آدمایی که انقدر راحت دروغ میگن، توهین می‌کنن و بهت حس بی‌ارزشی میدن، هیچ‌وقت لیاقت موندن ندارن.

تنهایی سخته ولی خیلی بهتر از بودن کنار یه آدم اشتباهه.

یادت باشه اون فقط یه فصل از کتاب زندگیته، نه تمومش.

الان وقتشه خودتو جمع کنی، قوی شی و بری سمت یه حال خوب واقعی.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

عزیزم ازنظرمن سریعابلاکش کن خودت رومشغول کن اعتمادبه نفست روبالا ببریک لحظه وقت به خودت نده تنهاباشی وفکرکنی مشغول باش کارکن الان دخترایی داریم واسه خودشون تنهایی مستقل هستن شغل دارن ازاین جوررابطه هادورشدن آگاه شدن روی پاهای خودشونن