2777
2789
عنوان

میکردین یا نه مادر شوهررو

311 بازدید | 25 پست

شما بودین با مادرشوهری ک حسوده عقده ای هستش 

شبا بغل پسرش می خابع جلو پسرش لخت میشه جلو پسرش حموم می‌ره پسرشو صدا میزنه اصلا لخت پسرشو ببینه براش مهم نیست با این آدم چیکار میکردین 

ما سه ساله تو رابطه بودیم بعد سه سال صیغه کردیم ک یک ماه دیگه عقد کنیم الان شوهرم خونه خودشونه منم خونه خودمون اصلا توی آشنایی اینها رو نداشتن الان مادرهه اینجوری شده قبلش من نمی رفتم زیاد نمی دیدم الان می بینم 

خیلی دوسش دارم شوهرمو ولی با رفتارهای مامانش ذهنم خراب میشه میگم آخه یکی مادر جلو بچش چجوری خدشو ب حراج میزارع چجوری می تونه پشت سر پسرش بره تا لختشو ببینه وقتی می‌دونه پسرش تو اتاق داره لباس عوض می کنه یا حموم بوده 

خیلی رو مخمه اما دوسش دارم شوهرمو رابطه داشتیم ماهم اما نمی‌دونم چیکار. مادرش کنم ذهنم سمت جاهای بد می‌ره همش در این باره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ب بسم الله تا ن پایان این تاپیک سمه

رفتار مادرش 

س

شل گیری پسره 

ب فنا رفتن شما

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
در حدی ک بره حموم بگه ب پسرش اینو بیار اونو بیار برام 😐😂کامل کامل یعنی شبام بغل پسرش مخابه

واقعا کنار هم میخوابن تا صبح؟خیلی مسخرست ک

خودش شوهر نداره؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

حق داری درمورد مادرش اما خودپسره چی باید حیاکنه مادر مقدسه کار اون زن اشتباهه پسرش بزرگه عاقل فهمیده باید با ننش جدی صحبت کنه

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

از ب بسم الله تا ن پایان این تاپیک سمهرفتار مادرش سشل گیری پسره ب فنا رفتن شما

اصلا بخدا عزیزم اولش اینجوری نبود الان میرم میام می بینم اگه همون اولش دیده بودم جدا میشدم

ب آینده فکر کن بشین با همسرت مفصل حرف بزن یه تصمیم بگیر  ب روزی فکر کن که بچه ات داره با این سبک بزرگ میشه. ....... تحملش رو داری؟  پس از الان ب فکر باش  این خونه حدو مرز  نداشته انگار....

🌸تو مگو همه به جَنگند و  ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸