2777
2789
عنوان

اینجور وقتا میشه چیکار کرد؟؟؟

229 بازدید | 21 پست

بهترین رفیقم ۴ روز که جوون مرگ شده

خیلی ناگهانی و یه دفعه ای

دیروز بالاخره تونستم برم سر خاکش

اولش که رفتیم قطعشو نمیدونستیم

مامانم جلو رفت پیداش کرد

۱۰ قدم جلو تر رفت وایساد گفت اینه...

دیگه پاهام لرزید ....صدای قلبم انگار گوش فلکو کر کرده بود

اون ۱۰ قدم اندازه ۱۲ سال برام طول کشید ...هر قدمی که برمیداشتم خاطراتمون عین برق از جلو چشمم میگذشت

وقتی رسیدم سر خاکش 

دیدم یه چادر سفید عروس انداختن روش که روش پر از سکه مبارک باد و نقل و گلای رز اکلیلیه...عروسش کرده بودن😔😔

دیگه کنترل هیچی دست خودم نبود از اعماق وجودم جیغای جیگر سوز میومد جیغایی جیگر خودمم کباب میکرد

اینقدر جیغ کشیدم که مزه خونو تو گلوم حس کردم

اینقدر ضجه زدم و گریه کردم تا تقریبا نیمه بیهوش شدم

ولی بعدش دیگه سبک بودم

اروم بودم....با خودم کنار اومدم که مرگ حقه دیر یا زود موعد همه فرار میرسه

اما ....وقتی میرم تل گرام چتای خودمو دوستمو میبینم که اولین پیامش مال ۳ ساله پیشه اخریش مال ۸ ساعت قبل مرگشه😭😭😭

چشمم به اکانتش که میخوره همه منطقام دود میشه میره هوا ...میشم همون اسکارلت سر خاک

نه دل پاک کردنشونو دارم

نه دل دیدنشو😭😭😭😭

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

من حتی به نبودنش فکر هم میکنم دیوونه میشم.

چون دوستم برام یه دوست نیست خواهرمه،همدممه،پایه ی خل و چل بازیامه.

حق داری بی قرارش باشی عزیزم.امیدوارم خدا کمکت کنه باهاش کنار بیای.

روحش شاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حتی به نبودنش فکر هم میکنم دیوونه میشم. چون دوستم برام یه دوست نیست خواهرمه،همدممه،پایه ی خل و چ ...

وای وای وای 

۱۲ سال شب و روز باهم بودیم😭😭😭

خدا واسه هیچ کس نخواد

داغ کمر شکنیه😭😭😭😭😭😭

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
خدا بیامرزدشون😔 روحشون شاد.ناراحت شدم

😢😢😢😢😢

بله خبر دارم ک فوت شدن.

چقدر بد جیگر من از راه دور اتیش گرفت 

خدا رحمتش کنه و به اطرافیانش صبر بده . خیلی بده . ادم از اینده خودش خبر نداره . 

انگار گفتین تو خواب ایست قلبی کردن ؟  ناراحتی قلبی داشتن یا یه دفه بدون مقدمه ایننطور شدن ؟ 

وای بمیرم الهی😞😞😞واقعا سخته ..خدا رحمتش کنه 

خدا نکنه

واقعا سخته...یه داغ عجیبیه اصن 😭😭😭😭😭😭😭

بله خبر دارم ک فوت شدن. چقدر بد جیگر من از راه دور اتیش گرفت  خدا رحمتش کنه و به اطرافیانش صب ...

یه سابقه خیلی خفیف و جزئی داشت یکی دوسال پیش

ولی دیگه هیچ علائمی نداشت 

به خاطر الودگی هوا ایست قلبی کرد

دوست من ۲سال پیش قرار بود عید عروسیش باشه ..اسفند ماه باشوهرش میخاستن برن تهران برا خرید عروسی ..همونجا تصادف میکنن و دوستم درجا میمیره ..

مراسمش مثه یه خواب بود برام..

لباس عروسی ک رفته بود تنش کرده بود رو اوردن سرخاکش ..

براش حنابندون گرفتن مامانش لباسی رو ک برا عروسیش خریده بود پوشیده بود ..شوهرش با اون وضعش کت و شلوار دامادیشو پوشیده بود ..داغون میشم بهش فکر میکنم

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
خدا نکنه واقعا سخته...یه داغ عجیبیه اصن 😭😭😭😭😭😭😭

میدونم عزیزم تجربش کردم درکت میکنم

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
دوست من ۲سال پیش قرار بود عید عروسیش باشه ..اسفند ماه باشوهرش میخاستن برن تهران برا خرید عروسی ..همو ...

دوست من ۲۰ سالش بود

مجرد با هزار تا ارزو😭😭😭😭😭😭😭

دوست من ۲سال پیش قرار بود عید عروسیش باشه ..اسفند ماه باشوهرش میخاستن برن تهران برا خرید عروسی ..همو ...

الهی بمیرم برای دل مادرش 😭😭😭😭😭