2777
2789
عنوان

شما باشین ناراحت میشین

298 بازدید | 41 پست

یه مراسمی دعوت باشید برای خواهرتون که از یه هفته پیش گفتن برای 2 شنبه حالا شما وقت ناخن و رنگ مو بگیرید  و برنامه هاتون اوکی کنید بگن نه 1 شنبه میگیریم 

نزدیک عروسیشه قبلش میخوان جهازنشون بگیرن

حالا امروز میگن نه یکشنبه 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

چون عروسیم نزدیکه وازاونور زودتر مو رنگ کنید و ناخن بزارید جالب نمیشه 

و بچه کوچیک دارم حتما بابد شوهرم باشه که بچه هامو نگه داره برم بیرون

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه

اخه چرا نه خب برنامه هامو بهم ریختن دلیلشم اینه اونورز وقت اصلاح مو گرفته داماد خب یروز دیگه موهاتو اصلاح کن اصلا صبح مراسم اصلاح کن دلیلشونم مسخرست

حالا به 1 روز کاری نمیشه ولش کن سخت نگیر 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
حالا به 1 روز کاری نمیشه ولش کن سخت نگیر

من دیگه نمیتونم زودتر برم آرایشگاه....... و کلا وقت ناخن و رنگمو باید کنسل کنم بمونه دوروز بعدش 

ن ناراحت نمیشم سر چ چیزایی ناراحت میشید

خیلی ناراحت شدم واقعا برنامه همو بهم ریخت اونا که میدونستن روز مراسمو چرا همون روز وقت اصلاح بگیره

اخه چرا نه خب برنامه هامو بهم ریختن دلیلشم اینه اونورز وقت اصلاح مو گرفته داماد خب یروز دیگه موهاتو ...

شب دومادیش موهاش اصلاح نکرده باشه

عیب نداره بابا انقد سخت نگیر یکم انعطاف داشته باش

هیولاها متولد میشوند یا ساخته میشوند؟!
خیلی ناراحت شدم واقعا برنامه همو بهم ریخت اونا که میدونستن روز مراسمو چرا همون روز وقت اصلاح بگیره

بنطری یکم دلتو گنده کن 

عروس دوماد ک برنامشونو با مهمان ها هماهن‌گ نمیکنن

حالا رنگتو برای عروسی بزار چ ایرادی داره.

شب دومادیش موهاش اصلاح نکرده باشهعیب نداره بابا انقد سخت نگیر یکم انعطاف داشته باش

شب دومادی رو نمیگم کلا روزی که قراربود جهازنشون باشه اونروز انداخته اصلاحشو حالا جشنو میخوان یروز عقب بندازن ک خب بازم روز جشن اصلاح نداره برا عروسی که خب باید بره 

من میگم خب همون روز میری اصلاح غروبش جشن باشه چ فرقی داره میگن نه نمیشه