2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین چیکار میکردین؟

151 بازدید | 5 پست

من یه همسر خیلی خوب دارم،همراه،صبور،مهربون،تکیه کاه  ...ویا هرچیزی که شما فکرشو بکنید ،فقط یه مشکل هست که به نظرم مهمه

یکی از خواهر شوهرهام که مطلقه است و تو خونه است،کلا با شوهرم از اول  خیلی خیلی خوب هستن توی بقیه خواهر و برادرها و خدایی هم من خیلی دوستش دارم و خیلی خانم خوبیه

ولی مشکل این جاست،که تمو جیک و پوک شوهرم بااین خواهرشه،بیشتر هم مادی

یعنی من نمی‌دونم که به کی چقدر بدهکاره یا طلبکار ویا هرچی ولی اون میدونه،با هم هماهنگ میکنن من نفهمم،چند بار هم تذکر دادم به شوهرم ولی بی فایده

من رمز گوشی همسرم رومیدونم ولی خبر نداره امشب ر فتمدیدم که به فلانی بدهکاره و کلی ماجرا ولی من بیخبر،این حق من نیست که بدونم منی که شریک زندگیش

احساس میکنم عروسک دست اینام،یا همیشه این دو تا یه چیزی از من  مخفی دارن   

من مطمئنم که حتی فکر خورشید نیز گرما بخش است 

سلام

از نظر من حق شوهرمه با هرکس دوست داره صحبت کنه

و خودش صلاح میدونه چیو به کی بگه

خودمم اصصصصصصصصصصصصصصصصصلا توو هیچ کاریش دخالت نمیکنم و دنبال بدست اوردن اطلاعات نیستم

هرچیو بخواد بهم میگه یا مشورت میکنه

حتی میدونم خیلی چیزارو به من نمیگه ولی اصلا برام مهم نیست

نمیدونم چرا خدا این قدرتو بهم داده که واقعا به دیگران حق انتخاب دادم از یک روزی به بعد

جالبه از روزی که این تصمیمو گرفتم

معجزه شد

شوهرم ، دوستام و اطرافیانم میان همه ی راز ها و مسائلشونو به من میگن

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق شماست عزیزم .  الکی شمام با یکی مثلا خواهری برادری کسی سر و سری داشته باش ک شوهرت حساس بشه ...

مشکل اینجاست که من خیلی صاف و ساده ام ، کوچکترین مسئله ای تو قیافه و ظاهر و رفتارم منعکس میشه

سلام از نظر من حق شوهرمه با هرکس دوست داره صحبت کنه و خودش صلاح میدونه چیو به کی بگه خودمم اصصصصص ...

خوش به حالتون

مثلا برای سالگرد ازدواجمون جفتمون کادوی سنگینی گرفتیم،اگه خبر داشتم میتونستم کنسل کنم پول بنده خدارو بدیم،که تو فامیل که مطرح میشه نگن اینا قرض ما رو نمیدن بعد کادو فلان چیزو میخرن

احساس میکنم مثل یه بچه نا بالغ باهام رفتار میشه