2777
2789

گفتم باز تاپیک بزنم بگم چون میدونم خیلیا گول میخورن و سفارش میدن،متاسفانه خیلی ها سرشون کلاه رفته

این شاپ پاسخگویی نداره و خط رو اشغال میکنه و اگه موفق به تماس بشید بهتون توهین میکنه و تهدید میکنه،کلی شات داریم از پیاماشون و گروه زدیم برای کسایی ازش ناراضین،خلاصه بعد کلی فحش و توهین و بلاک کردن و پاک کردن کامنتاتون بعد یک ماه بسته رو می‌فرسته اونم جنسی نیست که سفارش دادید،دوختش بده و رنگ های جا به جا میفرسته،کد های رهگیری که میزاره فیک و تکراری ان

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

شما اینجا دوتا کاربری داری؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما اینجا دوتا کاربری داری؟

نه عزیزم،اگه بخاطر اون دو سه تاپیک دیگه که درباره این شاپ هس میگی خودم هم اونارو دیدم😑اگه اونارو زودتر خونده بودم سرم کلاه نمیرفت 

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

تا شکایت نشه که پیجو ببندن چه فایده؟ تو گروهتون شکایتم کردین؟

خیلی سعی کردم کاری کنم بقیه گول نخورن پیجش بسته شه،آخه نمیدونی چقدر ملت با ذوق سفارش میدن میبینن همون نیست،دلم میسوزه،بله دونفر شکایت ثبت کردن،بقیمون هم گزارشش دادیم،فقط میگم حداقل اینجا بگم خانومای زیادی هستن ببینن مثل ما روانشون نابود نشه،نمیدونی تا چه حد بیشعور و طلبکارن

درخواست دوستی دادینتاپیکم‌ترکید

آره،تاپیکات باحال بود گفتم درخواست بدم گمت نکنم😂😭

وا چرا ترکیدددد،لابد دعوا کردن