2777
2789
عنوان

کلاهبرداری ها و تبلیغات نوین

1620 بازدید | 13 پست

دوستان بیاین به هم اطلاع رسانی کنیم که بقیه وارد این مسائل نشن، 

۱- نتورک مارکتینگ یا بازاریابی شبکه ای 

هر بهش کار معرفی شده یا میخواد وارد بشه از قانونی بودنش اطلاع پیدا کنه، و حداقل از ۴ نفر بپرسه جریان چیه، تو رودخدا بهتون گفتن فعلا به کسی چیزی نگین باور نکنین. برین بپرسین

۲- فال و فالگیری و استخاره و جادو جنبل و....

خواهرای من گول نخورین، شما مادرای آینده هستین، میخواین فرزندی  رو پرورش بدین که عاقل و بالغ باشه و آینده روشنی داشته باشه، پس لطفا قبل از هر چیزی محل رو ترک کنید تا وسوسه نشین،

۳- تکدی گری(گدایی) که الان صدای همه دراومده تو سایت، توی اطرافتونم هست، همون خانومی که سر کوچتون گریه میکنه، نشسته با بچه و... درآمدش از چهارتا مثل ما بیشتره، اکثرا غیر ایرانی هستن که کودک کرایه میکنن، اگه یکی بیاد بگه یه درصد فک کن اگه درست بگه و خدا و بندشو پیش بکشه خودم جوابشو میدم. کسی که خدا براش مهمه و با اسم خدا و قسم به خدا از تو گدایی میکنه خودش این کار رو زشت ترین کار میدونه.مثل دزدیه، پس خواهر من اگرم راست بگه داره کاری بر خلاف دستور خدا انجام میده، به قولا معرفیشون کنین به مراکز مربوطه فقط.

۴- لاغری؟ چاقی؟ زشتی؟ زیبایی؟؟ بیا من بهت بگم چیکار کن، بیا این چایی رو بخور، خودم خوردم ۱۰۰ کیلو بودم شدم ۵۰، دیگه عمل نمیخواد بکنی، بیا این کرمو بخر دماغت سر بالا میشه، صورتت تپل مبشه،

دلتون خیلی پره 

اما برین سایت ایران هشدار بازاریابی اینترنتی غیر قانونی نیست و مجوز داده دولت بهشون از سال 88 فکر کنم 

😎 67 روز پیش تولدم بود اونایی که کادو ندادن امروز اماده کنند 😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵- من هر شب شوهرم کتکم میزد، دیگه میخواستم طلاق بگیرم، بچم همش گریه میکنه، همش خستم، حوصله زندگی ندارم، تا اینکه با این کانال آشنا شدم، حرفاش زندگیمو از این رو به اون رو کرده، الان با شوشو از جزایر قناری دارم پیام میزارم

امروز یه اسمس برام اومده نوشته:

زهرام زود این کدرو به این شماره بفرست بعد یه کد واست میده اونو هم به این ........شماره بفرست ده هزارشارژ رایگان بگیر😐

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
دلتون خیلی پره  اما برین سایت ایران هشدار بازاریابی اینترنتی غیر قانونی نیست و مجوز داده دولت ...

جناب بله خودم در جریان هستم کاملا، گفتم اول بپرسن که اولا قانونی هست یا نه، بعدم چند درصد احتمال موفقیت داره، دوباره قسمت اول رو مطالعه کنید. الان خیلی ها بدون مجوز فعالیت میکنن، اسم نمیارم محصولات آرایشی فقط هست.

امروز یه اسمس برام اومده نوشته: زهرام زود این کدرو به این شماره بفرست بعد یه کد واست میده اونو هم ب ...

آفرین، دقیقا، پیامک های تبلیغاتی برای ارسال کد، یا هر جایی که میگن ما معرف شما هستیم بدونین برای ورود شما به اون سایت پورسانت دریافت میکنن.

۶- مشاور کنکور میخوای داشته باشی؟ با برنامه ریزی ۱۵۰ روزه بیا رشته تک رقمی میاری، تمام منابع رو باید از ما تهیه کنی، تا بتونی دکتر آینده بشی، یا مثلا این مقدار واریز کنین تا مشاور تمام وقت داشته باشین. اکثرا استاندارد نیستن، لطفا از کسی کمک بخواین که در رشته مشاوره یا برنامه ریزی تحصیل کرده یا سابقه درخشانی داره.

آفرین، دقیقا، پیامک های تبلیغاتی برای ارسال کد، یا هر جایی که میگن ما معرف شما هستیم بدونین برای ورو ...

خدایی مث آدم اسمس بدن که اینجوریه داستان..

یعتی چی من زهرام😑

ما تو کل طایفه یه زهراداریم که اونم ۸ سالشه😡

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

عزیزم هرکاری خوبی که توایران میاد مطمین باش تقلبیشم میاد اینکه میگی کلاه برداریه  دلیل نمیشه همشونم باشن الان خیلی از نت ورکرها زیر نظر اداره بازرگانی و پلیس فتا هست و اینکه مجوز داره و خیلی هم موفق هستن کلن هرکی وارد شده اگه تلاش کنه مطمینم موفقه ماها عادتمون تایه کار جدید یا هرچیزی تازه وارده میشه اول بادست پس میزنیم بعدها روی اجبار میپذیریم 

خدایی مث آدم اسمس بدن که اینجوریه داستان.. یعتی چی من زهرام😑 ما تو کل طایفه یه زهراداریم که اونم ...

یکی تعریف میکرد که برای شوهرش اس اومده که من مریمم، و اتفاقا نامزد قبلی آقا اسمش مریم بوده و داشته زندگیشون از هم میپاشیده،

نت ورکر الان داره به اقتصاد جامعه کمک میکنه به جای اینکه جنسای آشغال چینو استفاده کنیم چرا از ایران استفاده نکنیم منم اول باور نمیکردم تا با کلی تحقیقات و مدرک درکش کردم داداشم کارمیکنه انقد من و شوهرمو دعوت کرد ماقبول نمیکردیم ولی الان پشیمونم چرا زودتر نکردم کاری به درامدش ندارم کلی انقد کلاسای مثبت اندیشی داره اصلن دیدتو نسبت به زندگی عوض میکنه