2777
2789

۸روز پیش نوزادمو ازدست دادم..سه روز تو دستگاه موند و متاسفانه فوت شد زایمان زودرس داشتم ۷ماهه..دختر بود..الان چن روزه سینه هام ورم کردن وقتی ازشون شیر میاد خیلی غصه میخورم و گریه میکنم..هرکاری میکنم آروم نمیشم با اینکه میدونم هیچ کار خدا بی حکمت نیس اما دست خودم نیس ناراحت میشم از این ورم چن تا ازفامیلامون باردارن وقتی بهشون نگاه میکنم یاد خودم میوفتم خیلی غصه دارم همش بغض تو گلومه نمیدونم چجوری باید آروم بشم..حتی دیوارا بهم فشار میارن..

عزیزم خدا به دلت صبر بده 

این پیشنهادو از طرف منی میشنوی که سال ها افسردگی داشتم تجربمو میگم لطفا انجامش بده

اولا سعی کن با این اتفاق کنار بیای هر چی توی ذهنته رو روی کاغذ بنویس و به خودت تلقین کن این دوره هم گذرا هست و به وقتش یه بچه سالم و خوشحال خواهی داشت 

دوم حتما حتما ورزش کن شده حتی پیاده روی مرتب روتین زندگیت باشه 

سوم ترکیب عسل و قطره گل سرخ ضد افسردگی عالی هست انقدر دلت اروم میگیره که نگو 

ویتامین ب کمپلکس رو هم بهت پیشنهاد میکنم 

فقط سرتو گرم کن پادکست و کتاب صوتی و موسیقی گوش کن

یه جمله ای هم قبلا خوندم اینکه بچه هایی که میان و نمیمونن خداوند اونارو برای ارتقای روح مادر خلق میکنه تا دلیلی  باشن که زن رو به مراتب بهتر برسونند 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

عزیزم خدا به دلت صبر بده این پیشنهادو از طرف منی میشنوی که سال ها افسردگی داشتم تجربمو میگم لطفا انج ...

با این جمله آخرت منو آروم کردی واقعا از پیشنهادت خوشحالم کردی ممنون ازت😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.