2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان‌مبخوای دعوا درست کنی؟

واقعا؟

بگرد مشکل اینکه چرا نمیتونی از آرامش لذت ببری رو پیدا کن، راهش دعوا درست کردن نیست

دفعه اول، دوم، دهم، بیستم نازکشی داره

دفعه بعدش دیگه از هم متنفرید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بلاخره دعوا و بحث پیش میاد هر چند پیش افتاده باشه .خوب هرکدوم تو خونواده و فرهنگ و اداب خودشون بزرگ شدن 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

الان‌مبخوای دعوا درست کنی؟واقعا؟بگرد مشکل اینکه چرا نمیتونی از آرامش لذت ببری رو پیدا کن، راهش دعوا ...

میدونم‌، حالا بگید دعوا ها توی دوران دوستی سر چیه ؟

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

سر کار و باشگاهش من بیشتر لج میکنم آخه ببین ما دوسال پیش سر خیانتش کات کردیم

مگه مار و باشگاهش مشکلشون چیه ؟ 

وای چجور خیانتو تحمل کردی 🤐

مگه مار و باشگاهش مشکلشون چیه ؟ وای چجور خیانتو تحمل کردی 🤐

ببین بزار بگم 

با اکانت خودم من امتحانش کردم تررر زد تو همه چی دیگ تا امسال ما بک زدیم و مطمئنم پشیمونه 

خدایی خیلی بد شد دوران خیانتو یادم نمیره همیشه یادش میارم از خجالت سرخ میشه اون زمان روزای اول دوستمون چنین کاری کرد و پشیمون شد حالا من یادش میارم هی 

و دعوامونم بستگی داره مثلا چند روز پیش میگف با دوستات  میری پسر با خودشون نیارن نمیخواهم کسی ببینتت این چیزا آره دعوا نمی کنیم خیلی سعی میکنیم کنار بیایم باهم دیگه

کارما آدرس همتونو داره:)

ببین بزار بگم با اکانت خودم من امتحانش کردم تررر زد تو همه چی دیگ تا امسال ما بک زدیم و مطمئنم پشیمو ...

با خودت به خودت خیانت کرد ؟ 😂💔 ایشالا سر به راه شده باشه خواهر ، نمیدونم چشونه نمیتمرگن سر زندگیشون