2777
2789
عنوان

مراقبت های دوره انتقال🤍

186 بازدید | 17 پست

دوستم ازم پرسید تو دوره انتقال چه مراقبت هایی داشتی و منم بهش گفتم.. 

باخودم فکر کردم شاید به درد بقیه هم بخوره برای همین اینجا هم میزارم تا هرکسی لازم داشت استفاده کنه♡

اگربراتون کار بردی بود خوشحال میشم برای سلامتی امام زمان(عج) یه دونه صلوات بفرستید💕

ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱

سلام گلم خوبی صبح بخیر

من امروز صبح ازمایش بتا دادم و نمیدونم جوابش چی میشه... انشاءالله که مثبت میشه🥹❤️

میخواستم چیزایی که توی دوره انتقالم رعایت کردم رو بگم خوب یا بد همه چی رو میگم، هر کدوم رو که صلاح دونستی تویم رعایت کن

سلام گلم خوبی صبح بخیرمن امروز صبح ازمایش بتا دادم و نمیدونم جوابش چی میشه... انشاءالله که مثبت میشه ...

تغذیه✅
غذام توی هفته اول انتقال بیشتر سوپ پا مرغ بود که توش گاهی قلم و گاهی گوشت قرمز داشت
و سینه مرغ حالا یا با برنج یا سوخاری با نون بود
کم رب کم ادویه خصوصا زردچوبه و دارچین بود
اغلب سبزی یا کاهو همراه غذام بود
رژیم غذایی خاصی نداشتم و بیشتر سعی میکردم ممنوعیات رو مصرف نکنم
کلا سه روز اول توی همه چی رعایتم زیاد بود ولی بعد از ۳روز برگشتم به روال معمول
شیر سویا دو پاکت باطعم موزی گرفته بودیم و معمولا صبح ها یک لیوان میخوردم تا وقتی که تموم شد
از چیزای سرد پرهیز میکردم چون شنیده بودم جریان خون رسانی رو کند میکنه و بیشتر چیزایی که مصرف میکردم میزاشتم به دمای محیط برسه بعد استفاده میکردم البته به جز همین شیر سویا که ولرمش بدمزه میشد و مجبور بودم سرد بخورم که خوشمزه تر بود☺️
فصل انار نبود و به جاش آب انار که توی سوپر مارکت ها هست (اب انار و هویج سیاه ساندیس) و روزی یک استکان میخورم تا دو هفته
نشاسته و اب ولرم رو چون بدمزه بود بیشتر از پنج روز نتونستم بخورم
میوه خصوصا سیب روزی یکی دوتا میخورم
پرتقال هم شنیده بودم خوبه ولی چون نفخ شدید میکردم بیشتر از یکی دو بار استفاده نکردم( من رطوبت معده دارم و خیلی مستعد نفخ هستم برای همین خیلی پرهیز میکنم)

از حبوبات نفاخ پرهیز کردم خصوصا نخود که قاعده اوره
کلا از چیزای قاعده اور مثل زعفران و نخود و شوید و.. پرهیز کردم
از گرمی جات پرهیز کردم و سعی میکردم معتدل مصرف کنم یا بیشتر سردیجات استفاده میکردم مثل دوغ
جوجه کباب رستورانی هم چندباری استفاده کردم
راستی تا یه هفته روزی یک بسته ژله هم درست میکردیم و میخوردیم چون برای ژلاتینش میگن خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تغذیه✅غذام توی هفته اول انتقال بیشتر سوپ پا مرغ بود که توش گاهی قلم و گاهی گوشت قرمز داشتو سینه مرغ ...

استراحت و بهداشت✅
سه روز اول رو نسبتا استراحت مطلق بودم
حتی برای وضو هم پا نمیشدم و با پارچ و لگن وضو میگرفتم..نمازم نشسته بود.. هر دو سه ساعت یکبار برای شستن دست و صورت و سرویس از جام بلند میشدم
از دستشویی فرنگی دوهفته استفاده کردم
از پله بالا پایین نکردم البته خونمون کلا سه تا دونه پله داره
حمام دو هفته نرفتم و فقط لباسام رو عوض میکردم
کارای خونه رو بیشتر همسرم انجام میداد .. ظرفا رو میشت ..کلا توی این دو هفته من فقط یکبار ظرف شستم و با پیشبند و دستکش اما گفتم شاید رحمم سرد بشه خدانکرده و دیگه نشستم..توی این دو هفته اصلا کار سنگین نکردم..خم و راست نشدم..وقتی میخواستم خم شم زانوهام رو خم میکردم و روی پام میشتم و از زمین چیزی بلند میکردم..نمازم رو هم بعد از سه روز اول کم کم ایستاده خوندم.. روزی یه نماز مثلا روز چهار انتقالم فقط نماز صبح رو ایستاده خوندم روز پنج نماز صبح و ظهر روز شش نماز صبح و ظهر و مغرب و.. چون اگر یک دفعه ای همه نمازهامو کامل میخوندم فشار میومد به کمرم  برای همین کم کم شروع کردم
هفته اول رو مادرشوهرم غذا درست میکرد برامون و از هفته دوم به بعد خودم غذا درست کردم
موقع استفاده از گوشی هم تا جایی که حواسم میبود یه بالشت میزاشتم جلو شکمم تا از رسیدن امواج گوشی به جنین ها تا حد امکان جلوگیری کنه

استراحت و بهداشت✅سه روز اول رو نسبتا استراحت مطلق بودمحتی برای وضو هم پا نمیشدم و با پارچ و لگن وضو ...

دارو✅

داروهام امپول پرژسترون بود روزی دوتا و استرادیول روزی چهار تا و شیاف پرژسترون شبی یکی

امپول هارو همسرم ساعت ۵/۳۰ صبح برام میزد و قرص استرادیول صبح دوتا و شب دوتا میخوردم

صبح ها تا قبل ساعت ۱۱ ظهر امپول ها اثر دهی بیشتری داره.. سعی کن روتین یه ساعتی مشخص بزنی 

شیاف هم شب قبل خواب استفاده میکردم

البته روفولیک و ویتامین دی هم داده بودن که ویتامین دی بعد نهار میخوردم و روفولیک رو بعد شام

برای ارتروز گردن هم قرص کلسیم میخوردم صبحا

جای امپول به مرور زمان مثل سنگ سفت میشه توصیه میکنم از اول که امپول زدی حتما جاش رو یه حوله گرم کن و بزار تا مواد پخش بشه و یک جا قلمبه نشه چون بعدا شدید درد میکنه و بعد ها به خارش میاد و من چون تنبلی کردم و اینکارو نکردم الان زیاد تاثیر نداره باید از اول اینکارو میکردم

میگن قرص استرادیول روده هارو تنبل میکنه و یوبوست میاره.. من تقریبا هر دو سه روز یک بار ۵ تا الو بخارا خیس میکردم میخوردم و اب و چیزای رقیق برای جلوگیری از یبوست که متاسفانه دچارش شده بودم

سعی کن همیشه شکمت نرم باشه و هر روز حداقل یک بار کار کنه.. شربت انجیر هم خوبه توی داروخانه ها هست.

متاسفانه به دلیل یک بی احتیاطی ریه هام که حساس بود ملتهب شد و من دچار سرفه های گاهو بی گاه شدم.. که تنگی نفس داشتم و منتظرم نوبت سونو که شد برم پیش دکتر و یه چاره کنم

فعلا هم دارم هر روز شیر مبخورم تا ریه هام بهتر بشه ولی هنوز هم همونطوره و درد میکنه

دارو✅داروهام امپول پرژسترون بود روزی دوتا و استرادیول روزی چهار تا و شیاف پرژسترون شبی یکیامپول هارو ...

علائم✅

همون اوایل فهمیدم به تخمه حساسیت پیدا کردم چون روز اول انتقال که تخمه خوردم یک پیاله بصورت شدید سردرد شدم.. چون ویتامین ای داره گفته بودن خوبه ولی خب زیادش برای من سردرد داشت

تقریبا از روز ۵ انتقال دلدرد و دلپیچه های پریودیم شروع شد و تا همین الان که ۱۳ انتقالم هست همچنان بامنه

کمر درد هم از روز ۵ سراغم اومد.. البته نه شدید.. فقط وقتایی که خیلی سرپا وایمیستم کمرم یکم دردمیگیره

همین! دیگه هیچ علامت دیگه ای نداشتم

یه جنین سه روزه انتقال داده بودم و دو تا جنین پنج روزه هر سه تا شونم ab بود کیفیتشون

روز پنجم بی بی چک زدم منفی

روز نهم بی بی چک زدم هاله داشت 

و از روز نهم به بعد یک روز در میون بی بی چک میزنم اولش هاله داره و تا ۱۰دقیقه میشه دو خط پررنگ میشه

علائم✅همون اوایل فهمیدم به تخمه حساسیت پیدا کردم چون روز اول انتقال که تخمه خوردم یک پیاله بصورت شدی ...

معنویت✅

من فکر میکنم قسمت اعظم ماجرا اینجاست.. معنویت و ارامش خیلی مهمه... توی این مدت نی نی سایت رو زیر و زبر میکنی و یه روز نگران و افسرده که انتقالم منفی میشه و یه روز خوشحال و شاد که با این علائمم حتما مثبت میشه😅

ولی واقعیت اینه باید خودتو سرگرم کنی

من فیلم شبهای برره رو تماشا میکردم و کتاب ریحانه بهشتی رو میخوندم

اما مهم تر از همه معنویت بود

دعاها و سوره هایی که وارد شده بود رو بیشتریاش رو میخوندم 

مثلا این اعمال رو هر روز من انجام میدادم

روزی ۷۰ بار استغفار

سوره حجرات برای حفظ جنین

سوره یاسین

سوره حشر

نماز شب

و توسل به امام زمان عج و امام رضا ع که مطمئنم اگر مثبت بشم از همین دو اقا حاجت روا شدم

نذر کردم و عهد بستم با خدا..مثلا یکی از عهد هام اینکه اگر آزمایشم مثبت شد چله ترک غیبت رو شروع میکنم

و خلاصه معنویت خیلی مهمه.. من رو اروم میکرد و یکم از استرسم و بی قراریم کم میکرد.. نماز شب خیلی خوبه.. حاجت میده.. توی این ایام که فراقت بیشتری داری تونستی حتما بخون و توی قنوت نماز وتر حتما از خدا اولاد صالح و سالم بخواه

انشاءالله هر اونچه که خیر و صلاحمون هست برامون رقم بخوره❤️

موفق باشی عزیزم💋

خداروشکر عزیزم من خیلی به فکرتون بودم الهی شکر انشالله بسلامتی بغل بگیریشون🥰🥰🥰😍😍

ممنونم عزیز دلم

انشاءالله الهی آمین🥹💕

همچنین برای شما مهربون🫶🏻🥰