دارو✅
داروهام امپول پرژسترون بود روزی دوتا و استرادیول روزی چهار تا و شیاف پرژسترون شبی یکی
امپول هارو همسرم ساعت ۵/۳۰ صبح برام میزد و قرص استرادیول صبح دوتا و شب دوتا میخوردم
صبح ها تا قبل ساعت ۱۱ ظهر امپول ها اثر دهی بیشتری داره.. سعی کن روتین یه ساعتی مشخص بزنی
شیاف هم شب قبل خواب استفاده میکردم
البته روفولیک و ویتامین دی هم داده بودن که ویتامین دی بعد نهار میخوردم و روفولیک رو بعد شام
برای ارتروز گردن هم قرص کلسیم میخوردم صبحا
جای امپول به مرور زمان مثل سنگ سفت میشه توصیه میکنم از اول که امپول زدی حتما جاش رو یه حوله گرم کن و بزار تا مواد پخش بشه و یک جا قلمبه نشه چون بعدا شدید درد میکنه و بعد ها به خارش میاد و من چون تنبلی کردم و اینکارو نکردم الان زیاد تاثیر نداره باید از اول اینکارو میکردم
میگن قرص استرادیول روده هارو تنبل میکنه و یوبوست میاره.. من تقریبا هر دو سه روز یک بار ۵ تا الو بخارا خیس میکردم میخوردم و اب و چیزای رقیق برای جلوگیری از یبوست که متاسفانه دچارش شده بودم
سعی کن همیشه شکمت نرم باشه و هر روز حداقل یک بار کار کنه.. شربت انجیر هم خوبه توی داروخانه ها هست.
متاسفانه به دلیل یک بی احتیاطی ریه هام که حساس بود ملتهب شد و من دچار سرفه های گاهو بی گاه شدم.. که تنگی نفس داشتم و منتظرم نوبت سونو که شد برم پیش دکتر و یه چاره کنم
فعلا هم دارم هر روز شیر مبخورم تا ریه هام بهتر بشه ولی هنوز هم همونطوره و درد میکنه