2777
2789

همیشه درکش کردم و کنارش بودم یه روز کامل سرکار بوده ی کلمه غر نزدم محبت کردم بهش چون مطمئن بودم ازش شک نکردم بهش بگم دروغ میگی

مراسم عزاداری یکی از نزدیکانم بود همه کلیدا دست من بود باید همه کارا رو انجام می‌دادم 

دیشب ۱۰ خوابم گرفت تا ۳ که بیدار شدم جواب پیامشو دادم فقط یک کلمه گفته بود سلام🤷🏻‍♀️منم گفتم سلام خالی؟

ظهر وسط مراسم پیام داده سلام زندگیم رو باید کسی بهت بگه که تا ساعت ۳ پیشش بودی حرف میزدی ن من که ۳ جوابمو دادی😵‍💫

منم قسم جون مامانم رو خوردم جون خودش حتی خاک عزیزم میگفت نه من باور نمیکنم تا ۳ خواب بودی تو عادت نداری

کم کم یه چیزایی دارم میبینم که یکم پشیمون دارم میشم یجوریم

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کنهمین الان ول کن

خصوصیات خوب خیلی داره 

ولی این یکی خیلیییی اذیتم میکنه 

یبار همبازی بچگیامو فالو کردم در حد جدایی رفتیم میگفت این یعنی الان نباشه بعدا بوی خیانت میاد☹️

قبلا خیانت دیده....

رسما تورو خیانت کار میبینه

با اینکه میدونه هم که من اهل این چیزا نیستم یه پسرم توی پیجم ندارم میدونه اهل هیچ بدی و گناهی نیستم آخه چرا

ببین این شکا طبیعیه چون دوستت داره ولی هر دو طرف وظیفه دارن شک طرف مقابل رو برطرف کنن

دقیقا درسته 

ولی وقتی براش کامل توضیح دادم باور نکرد میگه آخه آدم چرا باید ۳ بیدار بشه☹️

ولی من واقعا تا ۳ خواب بودم بهش گفتم درکم کن عزیز از دست دادیم گفت من درکی ندارم چرا بحث رو میپیچونی

خصوصیات خوب خیلی داره ولی این یکی خیلیییی اذیتم میکنه یبار همبازی بچگیامو فالو کردم در حد جدایی رفتی ...

ببین من با یکی آشنا شدم

اقامت امریکا داشت

قیافه ش مثل بازیگرا و مدلای خارجی بود

پولدار بود

به شدت مهربون، به شدددت دست و دلباز 

به شدت عاشق

هیز نبود اصلا. باشخصیت بود و از یه خانواده به شدت اصیل.

از اینا که برا هر مناسبتی دسته گل میفرستاد در خونه

کادو میخرید

دوس نداشت یه خار تو پای من بره

از من خیلی بالاتر بود

ولی شکاک بود!

سه ماه تحمل کردم که نباید میکردم. ولی به خاطر حماقتم و شرایط خوبش اینکارو کردم

فقط اینو بگم که اعصاب و روان من متلاشی شد

ببین این شکا طبیعیه چون دوستت داره ولی هر دو طرف وظیفه دارن شک طرف مقابل رو برطرف کنن

نه اصلا طبیعی نیست!

این دقیقا عدم اعتماد و پارانویای شخص رو میرسونه

چی شده به همچین تهمت زدنا و قانع نشدنایی میگین عادی و طبیعی؟!

جدا شو تا بیشتر از این پیش تو این دوره که خانم ها شاغلن همکار آقا دارن سفر مجردی میرن و...اون وقت میخوای عمرتو بزاری پای کسی که برای ساعت خوابت هم باید جواب پس بدی؟؟؟و قسم قرآن که بخدا خواب بودم خیانت نمی‌کردم و....

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

تهمت زدن عادی نیست خواهشا این چیزا عادی جلوه ندین تو دوره ای که اکثر خانم شاغل هستن همکار آقا دارن سفر مجردی و تفریح های خودشون دارن و...طبیعی که برای ساعت خوابت هم جواب پس بدی؟؟؟قسم و قرآن بخوری که بخدا خواب بودم خیانت نمی‌کردم و..🙄🙄واقعا عادی این ؟؟؟؟

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️