2777
2789
عنوان

قیافه ی معمولی دارم

520 بازدید | 34 پست

تا حالا هیچ پسری سمت ام نیومده اگه هم اومده خوب نبودن واقعا قیافه چقدر خوبه تو اعتماد به نفس آدم من یه پروفایل نمیتونم بزارم هم قدم کوتاهه هم پسری که دوستش دارم و کراش دارم با این قیافه ام نمیتونم به دستش بیارم از عمل های زیبایی هم بدم میاد و پولش رو ندارم قدم کوتاهه و بینی ام بزرگ  ولاغرم سن ام هم کم نیست ۲۷ سالمه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هرکی رو دیدم حرفای شمارو میزنه چهره متوسط رو به بالا داشته نه پایین

اینم بهت بگم اینکه پسرا سمت یه دختری نرن یوقتایی به خاطر چهره ست یوقتایی هیچ ربطی نداره 

اگه دقت کنی هممون دوست هایی داشتیم که یکی خوشگل بوده خاستگار نداشته یکی معمولی اما فراوان 

پس انقد تلقین نکن به خودت که من زشتم و فلان و بهمانم دختر 

متاسفانه تو دنیایی زندگی میکنیم که قیافه شده شرط اول منی که توی جامعه ام اینو میگم

اولا عمل زیبایی انجام بده دوما اینکه عزیزم با شخصی مثل خودت ازدواج کن از لحاظ ظاهر توقع آنچنانی نداشته باش

خب حالا پسر نیاد سمتتون چی میشه؟ 

جز اینکه اعصاب راحت دارید چی کم دارید؟ 

به درک که نمیاد روی روح و روانتون تمرکز کنید روی اهدافتون بذار تمام پسرای عالم از تو بدشون بیاد مگا مهمه؟

و دیگر هیچ...

یه تایمی بود دقیقا مثل تو بودم ولی در برابر خودم وایساده بودم مثلا حالم از خودم بهم میخوردا ولی کسی میگفت زشت میزدم تو دهنش از خودم میگفتم موهام رو جوری کوتاه میکردم پسرا جرعت نمیکردنن کوتاه کنن 

صورت خودمو دوست نداشتم تو تک تک برنامه ها و پرفایل و همه جا عکسمو گذاشتم 

بدون ارایش بیرون میرفتم 

بعدا که خودم به اندازه کافی این مدت اذیت شدم ادم شدم دیگه که انقدر که فکر میکردم هم بد نیستم:)

ناموسا با من مهربان باشید من آدم خوبیم

اولا عمل زیبایی انجام بده دوما اینکه عزیزم با شخصی مثل خودت ازدواج کن از لحاظ ظاهر توقع آنچنانی نداش ...

عزیزم حرف ات خیلی به دلم نشست واقعا راهکار خوبیه به نظرم اون موقع آدم خودش رو نمیاره و مقایسه نمیکنه

بخدا به قیافه نیست به شانسه

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓