2777
2789
عنوان

مامانا بیاین خواهشا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 26 پست
دو هفتست تقریبا.هرکارم‌کردم‌فایده نداشت خیلی روغن زیتون ریختم‌تو غذاش و شکمش هم‌باهاش چرب کردم‌اما ن ...

خاک شیر بشور با گرم بهش بده بخوره شب تاشب عالیه

التماس دعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم اگه يبوست طولاني مدت حتما ببرين دكتريبوست خودش التهاب روده مياره 

احتمال داره حساسيت داشته باشه كه فقط با پرهيز ازماده حساسيت زا مشكل حل ميشه

پودر پيرولاكس بگير بهش بده فعلا 

عزيزم اگه يبوست طولاني مدت حتما ببرين دكتريبوست خودش التهاب روده مياره  احتمال داره حساسيت داش ...

حساسیت که داره مثلا بینیش کیپه همش و یکم اگزما داره ولی نمیدونن حساسیتش به چیه با این که دکترش معرکس ولی تشخیص داده نمیشه

حساسیت که داره مثلا بینیش کیپه همش و یکم اگزما داره ولی نمیدونن حساسیتش به چیه با این که دکترش معرکس ...

عه پس حساسيت داره 

كيپ شدن بينيش هم احتمالا به خاطر رفلاكس 

دكترش كي هست؟تهران هستين؟

درمان یبوست 

اولا بایدرژیم غذایی اش را عوض کنین وغذاهای خشک بهش ندین 

برنج قهوه ای بهش بدین بجای برنج سفید

شیر محلی وپاستوریزه بهش ندین یه مدت تا خوب میشه 

روغن زیتون استفاده کنین در غذاهاشون وحتما آش بهشون بدین چون هم سبزی اش خوبه وهم حبوبات برای بعضی بچه ها بهتره 

آبگوشت بهتره و بیشتر غذاهای آبکی بهشون  بدین وسعی کنین آب بیشتری مصرف کنه درطول شبانه روز

کدوتنبل راپوره کنین وهمراه سرلاک بهش بدین واگر سرلاک نمیخوره ،کدوتنبل پخته را باقاشق بهشون بدین

از دادن موز و آبمیوها پرهیز کنین تا یک مدت وسیب اگر دادین بهشون حتما با پوست باشه 

قبل از اجابت مزاج مقداری کره حیوانی بارعایت بهداشت توی مقعدبگذارین تا راحتترنرم بشه واجابت مزاج کنه ،میتونین گلیسرین مایع بهداشتی  از داروخانه ها تهیه ودوسه سی سی درمقعد واردکنین تا راحتتردفع کنه ودیوارهذای مقعدشون اذیت نشه 

این مواردرا انجام بدین تا یکی دوهفته انشاالله بهترمیشن ،چون معمولا دوره ای هست ودراغلب کودکان اتفاق میفته  نگران نباشین