2777
2789

۱ماه پیش تموم شد رابطمون(اون تمومش کرد ) 

تا چند شب پیش چند بار زنگ زد جواب ندادم دیر وقت بود فردا خودش باز زنگ زد 

گفت خواستم ببینمت گفتم ساعت ۲:۳۰شب میخواستی ببینی؟!مگه تمومش نکردی خودت؟خب الان بگو چی شده ؟گفت باید ببینمت اینجوری نمیشه با تلفن گفتم باشه بعد گفت فردا احتمالا میام 

۲روز از حرفش گذشته ولی دیگه ازش هیچ خبری نشد 

چرا این کارو باهام میکنه همه چی رو که نموم کرد اون همه من عذاب کشیدم گریه کردم باز داغ دلمو تازه کرد 😭امید داشتم شاید درست شد شاید شاید….

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

چون آدمت نیس ...صبر داشته باش اصل کاری‌میاد‌بالاخره

اين همه ادم كه اصل كاريشون هيچوقت نيومد

هرچيزي تو زمان خودش قشنگه مثل اينكه الان برام اسباب بازي بخرن كه چي 

و اينكه من اين ادمو واقعا دوسش داشتم ادم مگه چند نفرو ميتونه اينجوري دوست داشته باشه

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اين همه ادم كه اصل كاريشون هيچوقت نيومدهرچيزي تو زمان خودش قشنگه مثل اينكه الان برام اسباب بازي بخرن ...

تو از کجا میدونی اصلا ۶‌ماه‌دیگ ادمت‌نمیاد؟

درسته تو زمان خودش ولی همین طرز فکرت ک خودتو تو اون فرد دیدی فقط باعث‌میشه‌حصار‌بکشی دور ذهنت و ادم درست به چشمت نیاد

و اینکه عزیزم عشق ی طرفه به دردت نمبخوره تو رابطه پسر‌باید واقعا عاشقت باشه تا خوشحالت کنه‌

اون آدم احتمالاً خودشم بلاتکلیفه و داره اذیت می‌کنه. وقتی میگه میاد ولی نمیاد یعنی دوست داره بهونه بیاره که دوباره وصل بشید ولی نمی‌خواد واقعی این کارو کنه. باید بفهمی که اون دیگه نمی‌خواد و تو خودت رو الکی اذیت نکن. امید بستن به آدمی که معلوم نیست چی می‌خواد فقط وقت و دلت رو می‌سوزونه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!