2777
2789

زایمان اولم بنت الهدی بودم میخام برا دومی هم برم همونجا 

نمی‌دونم کدوم متخصصشو برا زایمان انتخاب کنم اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید

سلام عزیزم🥲همش ب فکرت و نگرانت بودم عزیزم رفتی دکتر؟

سلام عزیزدلم خوبی 😘❤️

ساراااااا باورت میشه رفتم پیش دکتر خودم گفت قندم بالا نیس اصلا نیازی ب هیچ دارویی ندارم چ برسه انسولین 😍😍😍

قندمو دوبار با دستگاه خونگی گرفتم یه بار هشتاد بود یه بار ۶۸ ک پایین. بود نه بالا 

خدا لعنت کنه اون دکتره ک انسولین نوشت اگ من با این قند انسولین میزدم چی ب سرم میومد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزدلم خوبی 😘❤️ساراااااا باورت میشه رفتم پیش دکتر خودم گفت قندم بالا نیس اصلا نیازی ب هیچ دار ...

قربونت بخوبیت

جدییی؟ خیلییییی خوشحال شدم واست😘😍😍😍

خداروشکررر

خوب کاری کردی که انسولینو نزدی و رفتی دکتر دیگه.

خوشحالم برات ک چیزی نبود❤️

قربونت بخوبیتجدییی؟ خیلییییی خوشحال شدم واست😘😍😍😍خداروشکرررخوب کاری کردی که انسولینو نزدی و رفتی ...

دورت بگردم دوست من مرسیییی🥰🥰🥰❤️❤️❤️ 

سارا باور کن دوشب فقط اشک میریختم خیلی ترسیده بودم اخه دکتر قبلیه میگفت ک از برج ۹قند داشتم ترسیده بودم بچم چیزیش شده باشه تا الان 

ولی ببین مث یه معجزه همه چیز عوض شد 😍😍😍 

دکترم گفت حتی رژیم سخت هم نیاز نیس گفت فقط پیاده روی کنم روزانه ۴۵دقیقه 

دورت بگردم دوست من مرسیییی🥰🥰🥰❤️❤️❤️ سارا باور کن دوشب فقط اشک میریختم خیلی ترسیده بودم اخه دکتر ق ...

عزیزمی❤️

خداروشکر پس.. اره درکت میکنم چون بحث بچه وسطه

ببین خیلی از دکترا با بیسوادا هیچ فرقی ندارن همینطوری حرفشونو میزنن تو نباید ب یه دکتر اکتفا کنی اشتباه پزشکی خیلی هست.

خدایی نکرده اگه باز کسی چیزی گفت تو نباید بشینی گریه زاری کنی کلی دکتر خوب بادقت هست باید همیشه دوسه تا بری تا مطمعن بشی.

دورت بگردم دوست من مرسیییی🥰🥰🥰❤️❤️❤️ سارا باور کن دوشب فقط اشک میریختم خیلی ترسیده بودم اخه دکتر ق ...

باورت نمیشه یه بار ازمایش دادم

دکتره رک و راست گفت سرطان داری (دور از جونت)

تا اینکه فهمیدم ازمایشه مال من نبوده فقط هم اسمم هست این دکتر خنگم فکرکرده منم😂ببین در این حد بعضی پزشکا اشتباه میکنن

باورت نمیشه یه بار ازمایش دادمدکتره رک و راست گفت سرطان داری (دور از جونت)تا اینکه فهمیدم ازمایشه ما ...

وای خدای من 😳😳😳 

اره خدا لعنتشون کنه با یه اشتباه جون ادمو ب لب میرسونن 

به بارم آزمایشای منم با یه پیرزن اشتباه شده بود کلی مریضی داشت بنده خدا بابام سکته زده بود ازمایشو ک دیده 

بخدا ک از هرچی دکتره میترسم دیگ 

وای خدای من 😳😳😳 اره خدا لعنتشون کنه با یه اشتباه جون ادمو ب لب میرسونن به بارم آزمایشای منم با یه ...

اره بخدا من از حال رفتم وقتی همچین چیزی گفت. بعد وقتی خانوادم گفتن اشتباه شده باور نمیکردم فکرکردم میخان بهم روحیه بدن تا اینکه اسمو دیدم😑🤦🏻‍♀️

وای دقیقااا حق گفتی منم وقتی بخام برم دکتر یا چیزی کلی استرس میکشم..

عزیزمی❤️خداروشکر پس.. اره درکت میکنم چون بحث بچه وسطهببین خیلی از دکترا با بیسوادا هیچ فرقی ندارن هم ...

اره واقعا بعضی دکترا سواد ندارن انگار

چیزی ب ذهنم نمیرسه