2777
2789

داستان از این قراره شوهر دوستمون با ما فامیله

( مشکلات مالیشم به ما مرتبطه حساب کتاب داریم از پول ماهم کم میشه حالا بحث این نیست ) 

پسره این وسط می‌ره قرض می‌کنه تا جلو دختره کم نیاره دختره نفهمه این اوضاع مالیش چقدر خیته /: 

ول کن داداش من تا ۳۰۰ میلیون زیر قرضی و اصلا نمیدونی پولات چیشد با قرض دوباره اون بدهیارو میدی😐  

نه هنوز خونه رهن کرده نه جهیزیه نه پول عروسی عقدن

راحت برو بهش بگو شرایط من اینجوریه

جفتشون برای ما عزیزن ایشالا خوشبخت بشن 

اما تا کی میخواد اینجوری ادامه بده چند وقت دیگه برن سر خونه زندگی این مشکلات بزرگ میشه بلاخره که ی روز طرف می‌فهمه تو ،تو چه شرایطی هستی 

شایدم این وسط خودت سکته کردی الانشم خیلی اعصابش خورده و دغدغه فکری داره

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
ایکاش خودشو راحت کنه و به دختره بگه.الهی خدا از راه بی گمون برکت بیاره تو زنذگیشون

شاید ترس داره اگر این شرایط و دختره ببینه می‌ره نمیدونم 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ترس داره اگر این شرایط و دختره ببینه می‌ره نمیدونم

معلومه که میره اصلا شاید دختره واسش خیلی مهم نبود شرایط مالی ولی به خاطر این دروع گفتنش ولش کنه من بودم ادامه نمیدادم واقعا رابطه ای که اولش با دروغ شروع بشه چیز خوبی نیست