2777
2789
عنوان

خانمهای خوش بو

66 بازدید | 8 پست

سلام خانمها. چی میزنین بدنتون که همیشه خوش بو هست؟ من این فصل همه جای بدنم عرق میکنه و مشکلم با درحد زیر بغل نیست. ی چیز که بو تند یا شیرین نداشته باشه در حد بوی صابون و شامپو حمام باشه معرفی کنین

من هر روز صبح دوش میگیرم، بعد مام صابونی و بادی اسپلش و ادکلن میزنم،

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی چیز که بوی ملایمی داشته باشه میشه معرفی کنی. اخه من مشکلم فقط زیر بغل نیست که با مام حل شه

من بادی اسپلش ویکتوریا سیکرت میزنم، بوش ملایم و ماندگاره، فقط باید اورجینال بزنی چون فیکش مانداگاری نداره، ادکلن هم ۲۱۲ س کسی بوش خیلی ملایمه فقط کمی گرونه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
ی چیز که بوی ملایمی داشته باشه میشه معرفی کنی. اخه من مشکلم فقط زیر بغل نیست که با مام حل شه

بادی اسپلش‌های مای هم خوبه اونایی ک ظرفشون دراز و سفیده و تصویر ی دختر روشه. حالا گرم نمیخوای آبیش فکر کنم خوب باشه برات تو بیوتی کد بزن ببین چ رایحه‌هایی توشه اگه خوشت اومد خواستی بگیر.

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

مام‌های مای خوبه زیاد نیست بوش البته چقدر بزنی هم مهمه. ویت یو هم خوبه البته فعلا صورتیشو استفاده کردم بوش میوه‌ایه و همینجوری معلوم و پخش نیست 

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام