2777
2789
عنوان

مادر شوهر و خواهر شوهر چقدر بعضی رفتارا درد داره

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 73 پست
مقصر شوهرته عزیزم،عامل اصلی ناراحتی بیشتر خانم‌ها از خانواده شوهر ،خود شوهره

دقیقا قبول دارم   خودشو نخود اش کرده بود برا خواهرش تولد بگیره  بعد من تاپیک هم زده بودم که شوهرم روز زن برا من هیچی نگرفتع بعد برا خواهرش تولد میخواد بگیره اونم با کادو های عروسیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالیش نمی سه بعضی مردا زنشونو خانواده نمی بینن

چی بگم والا ولی من فکر میکنم خودش انتظار نداشت خواهرش انقدر بده من اتاق بودن داشتن م لباس عوض میکردم هنوز کادوشپ باز نکرده بودم شوهرم فکر کرد من برداشتم خنده کرد گفت راستشو بگو چقدر از تو پاکت برداشت گفتم دست نزدم والا

حالیش نمی سه بعضی مردا زنشونو خانواده نمی بینن

دقیقا ز طوری رفتار میمنه بعضی وقتا من میگم انگار من جز خانوادش نیستم فقط اونا خانوادشن. بعضی وقتا میگن برم بزارم بمونه با خانوادش خوش باشه

🤣داره؟ از گلو منم شده میکشه میده بهشون

نزار خرج بتراش،اریشگاه ولباس اینا نه که حرسش دربیاد لوازم خونه،بگیر تا قسط بده،وام بگیرین ماشین عوض کنین،خونه رو بزرگتر کنین وقتی برای توخرج نمی کنه نزار به اونها هم برسه

نزار خرج بتراش،اریشگاه ولباس اینا نه که حرسش دربیاد لوازم خونه،بگیر تا قسط بده،وام بگیرین ماشین عوض ...

سعی میکنم ولی خیلی نتونستم موفق به خرج تراشیدن نشدم اگه بشم هم بخدا شده قرض میکنه کادو میده ماه بعد خودمون بی پول میشیم چنین ادمیه خثدم بیشتر گرفتار میشم