2777
2789
اون دوستم نداشت و من میدونم ولی من عاشقش بودم.چ زجرهایی کشیدم از نبودنش.هنوزم غصه دارم ولی ذهنم اروم ...

عزیزم اسم این عشق نیست   وحتما خوشبختت هم نمیکرد  

به موفقیت هایی که خودت میتونی کسب کنی بچسب

واین جور دوستی هارو رها کن   تو لایق بهترین ها هستی 

اونها ارزش با تو بودنو ندارند    برای خودت احترام قائل شو 

وبه هر کس نچسب  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ذهن من بعد چندسال نپذیرفته😂😂😂😂

ذهن عاشق همیشه امیدواره و ادم جوریه ک همیشه حس میکنه حسی ک ب طرف داره اونم متقابلا داره.منم فکر میکردم اونم دوستم داره ولی انقد رفتم سمتش و پسم زد که باور کردم همه چی ی طرفه بود.خیلیا گفتن نرو سمتش غرورتو خرد نکن ولی من خوشحالم ک رفتم چون اگه نمیرفتم تا ابد میخواستم ب این فکر کنم ک اونم دوستم داشت ولی من کم کاری کردم

بعد از سه سال و پنج ماه هنوز ذهنم قبول نکرده و هرروز به فکزشم💜

ی متن خوندم ک با ذره ذره تنم لمسش میکنم.میگه

بی شک اگر دوستت داشت این چنین پژمرده نبودی

عزیزم اگه دوستت داشت نمیرفت

ذهن عاشق همیشه امیدواره و ادم جوریه ک همیشه حس میکنه حسی ک ب طرف داره اونم متقابلا داره.منم فکر میکر ...

اره من نرفتم هیچ وقت بخاطر غرورم نمیدونم شاید اگه یه آدم دیگه بیاد تو زندگیم فراموش کنم

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

ی متن خوندم ک با ذره ذره تنم لمسش میکنم.میگهبی شک اگر دوستت داشت این چنین پژمرده نبودیعزیزم اگه دوست ...

واقعا همه جوره میدونم دوسم نداشته ولی چیکار کنم ذهنم قبول نمیکنه ؛ فقط دلم میخاد یبار دیگه ببینمش

اره من نرفتم هیچ وقت بخاطر غرورم نمیدونم شاید اگه یه آدم دیگه بیاد تو زندگیم فراموش کنم

امیدوارم ب ارامش ذهن برسی گلم.من ی بار با این شدت عاشق شدم و نمیخواستم از دستش بدم و کم کاری کرده باشم.الان شرمنده وجدانم نیستم چون همه کار کردم.همه کاراااا.حتی به دعانویسم پول دادم.