2777
2789
عنوان

من نمیتونم کارت ورود به جلسه نهایی رو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا بیخیالاگه موقع ثبت نام اشتباه نکرده باشی شنبه بری اداره کارتو راه میندازنفاصله شهره تا محلتون ...

موقع قبت ترمیم کافینتی برام اشتباه زده ناحیه ام رو

فاصله اش یک ساعت و نیم 

بلد نیستم لطف میکنی اگه راهنماییم کنی

برو تو ثبت نام آزمون بزن رو تایید سوابق اونجا که کد رهگیری تو نوشته پایین تر زده دریافت کارت

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

عزیزم توی مای سنجش باید وارد قسمت ثبت نام بشی و از اونجا قسمت مشاهده و ایجاد سوابق بزنی بعدش وارد سایت دانا میشه اونجا هم باید گزینه های سبز رنگ رو بزنی تا وقتی برسی به یه جدولی که توش کارت ورود به جلسه داره

من به مرگم راضیم اما نمی آید اجل/ بخت بد بین کز اجل هم ناز می باید کشید

اگه لب تاپ یا کامپیوتر داری با اون وارد شی بهتره با گوشیم که رفتی بعدش که به این مرحله رسیدی شاید اول برات نیاره چند بار رفرش کن یک نوشته سبز میاد ثبت نام ایجاد و ترمی.... روی اون بزنی یم جدول میاد اخرش نوشته مشاهده کارت ورود به جلسه