2777
2789
عنوان

ضخامت اندومتر رو چجوری کم کنم

85 بازدید | 10 پست

سونو گفت ضخامت اندومترم ۱۶ شده خطرناکه؟؟؟ جواب آزمایشم هفته دیگه میاد دیگه خسته شدم از درد راهکاری نداریددد؟؟؟؟

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اما دارم احتمالات مثبت رو بررسی میکنم شما این شرایط رو تجربه نکردین؟

من پارسال توی سونو فهمیدم ضخامت اندومترم یکم بالاس ،کورتاژ تشخیصی شدم خدا رو شکر چیزی نبود سه ماه مجسترول خوردم  خوب شد ولی الان احتمال میدم بازم زیاد شده چوک دو ماهه ۲۵ روزی پریود میشم باید باز برم یه سونو بدم.البته من دو تا بچه دارم دیگه بچه نمیخام

درد واسه چه داری؟ضخامت اندومتر باعث درد نمیشه که

چرا من درد دارم گاهی کمرم عجیب میگیره سرگیجه های سبک شدن سر ،شما قرص مصرف نکردین؟مستقیم رفتین کورتاژ؟؟قرص دوفاستون میگن خوبه ،قرص دوفامد...تو همین سایت خوندم 

درد واسه چه داری؟ضخامت اندومتر باعث درد نمیشه که

البته اینم بگم الان این ویروس لعنتی کرونا رو گرفتم حس بویاییم رفته و استخوانم درد میکنه میگم شاید مربوط به این هم باشه دردام

چرا من درد دارم گاهی کمرم عجیب میگیره سرگیجه های سبک شدن سر ،شما قرص مصرف نکردین؟مستقیم رفتین کورتاژ ...

نه من اول کورتاژ بعد قرص،خوب فک کنم دوفاستون واسه کسایی هست که میخان باردار شن.من مجسترول خوردم.منم کمر درد میشدم فکر میکردم مال کیستمه

نه من اول کورتاژ بعد قرص،خوب فک کنم دوفاستون واسه کسایی هست که میخان باردار شن.من مجسترول خوردم.منم ...

نه مال بارداری نیس  خانومه نوشته بود دکتر شبی دو تا براش نوشته خورده و بعد رحم ریزش کرده و پری  شده الان از داروخونه قیمت گرفتم گفت آزاد بدون نسخه میده ورقی ۳۸۰ تومن منم  گفتم وایستم تا جواب آزمایشات بیاد 

ازمایش چی دادی؟

دکتر نوشت آزمایش پرولاکتین و اینا ...دقیق نمدونم چی نوشته الان همه چی اینترنتی شده همینم از آزمایشگاه پرسیدم که شرایطش رو توضیح داد فهمیدم چون نمیدونستم باید ناشتا باشم یا نه