2777
2789
عنوان

میخوام کتاب برای پایه دهم بخرم

79 بازدید | 17 پست

دوستان من 4 تا کتاب برای درس هایی که میگم میخوام بگیرم چون تاحالا نداشتم میخواستم بدوم چطوریه. ریاضی : مهر و ماه

شیمی : مبتکران 

زیست : IQ

فیزیک : خیلی سبز

سوالم اینه که مثلا تست، آزمون تشریحی ، پاسخنامه و جزوه تشریحی داره؟یا حدا باید بخرم و اینکه خوب هستن این چهارتا کتاب؟

زیست خیلی سبز بگیر با آیکیو دوتا منبع

آیکیو منبع اولت نباشه

ریاضی مهر و ماه نگیر نشر الگو بگیر عالیه

مبتکران هم خوبه وقت داری بشین کامل بزنش

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیست خیلی سبز بگیر با آیکیو دوتا منبعآیکیو منبع اولت نباشهریاضی مهر و ماه نگیر نشر الگو بگیر عالیهمب ...

ازمون، تست ، ازمون تشریحی و جزوه ی تشریحی رو داخل 1 کتاب کامل داره؟

زیست درسنامه نداره آی کیو ولی پاسخنامش کامله یه درسنامه حساب میشه

من واسه درسنامه نشر الگو میخوندم

شیمی مبتکران هم درسنامه داره هم تست

ریاضی هم همینطور

فقط اینکه اینا هیچکدوم آزمون تشریحی ندارن همه تستی هستن

ازمون، تست ، ازمون تشریحی و جزوه ی تشریحی رو داخل 1 کتاب کامل داره؟

نشر الگو ریاضی ازمون تشریحی داره تستی داره درسنامه‌ و پاسخنامه‌هم داره بهترین منبع برای ریاضی دهم

خیلی سبز کلا آسون و سطح پایینه برای زیست بگیرش فقط دیگ فیزیکم میگیری بگیر 

منبع تستای زیست که ندارن ازمون تشریحی

شیمی هم مبتکران که تستیه ولی اینقدر جامع و کامله همه چیز رو پشتیباتی میکنه درسنامه عالی و تست فراوان که دستت روون شه عالیه برای دانش اموز دهمی پاسخنامشم عالی و کامل 

آیکیو دهم زیست برای منبع اول خوب نیست خیلی سبز بگیر 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

ریاضی مهر ماه نگیر عزیزم ریاضی IQ جامع بخر 

فصل به فصل جدا کزده و یه درسنامه ی خیلی کوچولو ولی فوق کامل داره و بهترین کتاب ریاضیه 

زیست اول باید خیلی سبز تک پایه بزنی و بعدش IQ خود کتاب IQ برای منبع اول یهو خوب نیست چون سطحش بالاست و اول باید خیلی سبز برای تثبیت زده بشه 

شیمی مبتکران و خیلی سبز خوبن هر دو رو باید بزنی اگر  میتونی 

فیزیک بهترینننننننن کتاب بازااااررررر بهتررررریینننن نشر الگو هست و دیگر هیچ نشر الگو بهترینه 

نشر الگو رو که زدی برو سراغ نردبام که یه حجم کوچولو داره با سوالای جون دار

ریاضی مهر ماه نگیر عزیزم ریاضی IQ جامع بخر فصل به فصل جدا کزده و یه درسنامه ی خیلی کوچولو ولی فوق کا ...

چه جالب خیلی ها گفتن زیست ای کیو منبع اول خوب نیست

ولی من منبع اولم هست هیچ مشکلی هم باهاش ندارم

نشر الگو خیلیییی برام سخته در عوض🤦🏼‍♀️

چه جالب خیلی ها گفتن زیست ای کیو منبع اول خوب نیستولی من منبع اولم هست هیچ مشکلی هم باهاش ندارمنشر ا ...

نشر الگو هم زدم تست هاش واضح نیست اشکال هم زیاد داره مراقب باش 

من خیلی سبز و سه سطحی و میکرو و نشر و آی کیو زدم

بهترینش خیلی سبز و همون ای کیو هست آره مشکلی نداره منبع اولم باشه ولی خب سطح قوی میخوادذ

عالییههه 

موفق باشی 

چه جالب خیلی ها گفتن زیست ای کیو منبع اول خوب نیستولی من منبع اولم هست هیچ مشکلی هم باهاش ندارمنشر ا ...

منم از خیلی ها پرسیدم گفتن منبع اولت IQ باشه برای زیست و در کنارش ویدیو های استاد عظیمی رو ببین الان این وسط گیر کردم

نشر الگو هم زدم تست هاش واضح نیست اشکال هم زیاد داره مراقب باش من خیلی سبز و سه سطحی و میکرو و نشر و ...

احساس خنگی بیش از حد میکنم وقتی نشر الگو میزنم🤦🏼‍♀️😂

خیلی ممنون عزیز جان...همچنین