2777
2789
عنوان

خانما من خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی استرس دارم خیییلیان شالله

اصلا استرس نداشته باش 

باید کاملا خودتو بزنی به بیخیالی 

ببین اینا ک میگم سعی کن انجام بدی دور مجازی رو کلا اون دوهفته خط بکش اصلا این سایت نیا چون استرس میده بهت

دنبال علائم نباش اصلا ممکنه باردار بشی ولی بدون هیچ علامتی پس هی نگو چرا فلان علائم ندارم 

ممکنه حتی خونریزی بکنی لکه بینی داشته باشی اصلا نترس فقط به دکتر زودتر اطلاع بده ک خونریزی کردی ک شیاف تو بیشتر کنه 

اصلا بی بی چک نزن چهارده روز صب کن مستقیم برو آزمایش بتا بده چون بی بی خطا داره و الکی بهت استرس میده 

به مامانی خواهری کسی بگو بیاد پیشت ک تنها نمونی و بگید بخندید فیلمای شاد دانلود کن بشین ببین اصلا انگار نه انگار انتقال دادی 

چهار روز استراحت کامل باش فقط در حد خیلی کم ی کوچولو پیاده روی تو خونه بکن چنتا قدم ک خونت لخته نشه 

بعد چهار روز در حد کم کارا هاتو بکن وسطشم استراحت بکن مثلا ی غذای سبک بپز و یکم پیاده روی تو خونه در حد کم داشته باش خونت جریان پیدا کنه

ببین مثبت شدن آخر راه نیست اول ی راه خیلی سخت‌تر هست استرس بارداری قبل مقایسه با قبلش نیست چون دائما نگرانی جنینت سالم باشه اتفاقی نیفته براش خودت طوریت نشه اصلا ی چرخه نامحدود میشه وسختی های زیادی داری 

فقط ب خدا توکل کن وسعی کن آرامش داشته باشی ک انشالله هرچی به صلاحت هست رقم بخوره شمام ی روز مادر میشی 

منم خودم خیلی سختی تحمل کردم تو این راه 

گلم انتقال جنین درد داشت؟

نه اصلا فقط موقع انتقال دستگاه معاینه ک میزارن ممکنه یکم احساس ناراحتی ودرد داشته باشی ک خیلی زود برطرف میشه بعدشم انگار ن انگار چیزی تو رحمت هست😁

اصلا استرس نداشته باش باید کاملا خودتو بزنی به بیخیالی ببین اینا ک میگم سعی کن انجام بدی دور مجازی ر ...

ممنونم عزیزم

ان شالله

من ی شهر دیگه انتقال میدم

دو ساعت فاصله داره با شهرمون خداکنه مشکلی پیش نیاد 

راستش خیلی ناامید بودم اندومتریوز‌و‌کیست دارم شرایط رحمم خوب نیست

یکم انگیزه گرفتم از حرفات

برم حرم دعات‌میکنم

الهم صل علی محمد و آل محمد  یک صلوات واسه سلامتیمون میفرستی؟
نه اصلا فقط موقع انتقال دستگاه معاینه ک میزارن ممکنه یکم احساس ناراحتی ودرد داشته باشی ک خیلی زود بر ...

وقتی جنینارو با‌ اون‌ سرنگه‌میذارن‌چیزی متوجه نمیشی؟

میشه بگی‌ امپولا و قرصا از‌کی شروع میشه؟

ممنونم عزیزمان شاللهمن ی شهر دیگه انتقال میدمدو ساعت فاصله داره با شهرمون خداکنه مشکلی پیش نیاد راست ...

منم با بیمارستان حدودا 1:20 دقیقه فاصله داشتیم شایدم بیشتر 

ولی من بعد انتقال برا خودم بالش و اینا گذاشته بودم عقب ماشین شوهرم دراز کشیدم تا برسیم خونه  و شوهرمم آروم رانندگی می‌کرد 

انشالله مشکلی پیش نمیاد خودتو نگران نگن بخواد بشه میشه 

منم با بیمارستان حدودا 1:20 دقیقه فاصله داشتیم شایدم بیشتر ولی من بعد انتقال برا خودم بالش و اینا گذ ...

ان شالله عزیزم

ببخشید سوال زیاد پرسیدم یکم گیج شدم

وقتی جنینارو با‌ اون‌ سرنگه‌میذارن‌چیزی متوجه نمیشی؟میشه بگی‌ امپولا و قرصا از‌کی شروع میشه؟

نه اصلا متوجه نمیشی و خیلی زود تموم میشه 

امپول وقرصا تقریبا بسته به شرایط از دوهفته قبل انتقال(روز اول تا سه پریودی ک سونو شدی) شروع میشه اگه همه چیز اوکی باشه روز 14 پریودی برات انتقال میدن شایدم دیرتر

واون امگول وقرصا تا سه ماه بارداری و بعصیا تا آخر ادامه داره

نه اصلا متوجه نمیشی و خیلی زود تموم میشه امپول وقرصا تقریبا بسته به شرایط از دوهفته قبل انتقال(روز ا ...

اها ممنونم عزیزم

چقدر از همین سونوها بدم میاد😁

اها ممنونم عزیزمچقدر از همین سونوها بدم میاد😁

تخمک کشی خودش سخت تره بنظرم چون داروهاش سنگینه و جس سنگینی ب آدم میده و بیهوشی داره ولی بعدش مراقبت آنچنانی نداره 

انتقال اصلا شاید پنج دقیقه نشه خیلی راحته ولی بعدش خیلی مراقبت میخواد چیز سنگین بلند نکن کار سنگین نکن پانشو خونه تکونی کن خیلی مراقبت کن فقط مغزیجاتم بخور 

و حتما حتما سعی کن یبوست نگیری اگه گرفتی سریع برطرفش کن چون خیلی بده 

و داروهاتو سرخود کم وزیاد نکن و دمنوش گیاهی هم اصلا استفاده نکن هیچ کدومو 

تخمک کشی خودش سخت تره بنظرم چون داروهاش سنگینه و جس سنگینی ب آدم میده و بیهوشی داره ولی بعدش مراقبت ...

اره دوبار تخمک کشی شدم

ولی خب‌ چون بیهوش بودم‌ راحت بودم

من‌ چون واسه سونوهام درد دارم‌میترسم‌واسه انتقالم درد داشته باشم

مغزیجات همه چی میشه خورد؟چون گرمی زیاد باعث سقط میشه مغزیجاتم‌اکثرا‌ گرمن

اره دوبار تخمک کشی شدمولی خب‌ چون بیهوش بودم‌ راحت بودممن‌ چون واسه سونوهام درد دارم‌میترسم‌واسه انت ...

خب سونو هم اولش درد داره بعدش دیگ راحته انقدم لوس نباش دیگ😁انتقال هم دردش همونه چون اون دستگاه معاینه رو میزارن ممکنه یکم اولش احساس درد بکنی بعدش عادی میشه 

مغزیجات بله مثلا پسته بادوم مشکلی نداره مگه چقدر میتونی بخوری در روز 10 تا پسته ده تا بادوم ده تا گردو دیگه نهایتش هست

خب سونو هم اولش درد داره بعدش دیگ راحته انقدم لوس نباش دیگ😁انتقال هم دردش همونه چون اون دستگاه معای ...

اره درست میگی😘

مرسی عزیزم خیلی کمکم کردی

رفتم حرم دعات میکنم

توام دعا کن واسم فرشته داری تو دلت ایشالا دعات در حقم مستجاب بشه😍❤️