2777
2789

نظرتون در مورد ارتباط با فامیلای درجه دو یا سه چیه؟ 

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

دوستان من میخوام بدونم بقیه ارتباطاشون با دور و برشون چطوریه؟ با دختر عموهای شوهرتون ارتباط دارین؟ منظورم کلا درجه سه هست

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

دختر عموی شوهرم با شوهرش از مشهد اومدن، خانواده شوهرم میخوان برن دیدن اونا، در حالی که من دوس ندارم، میخواستم نظر شما رو بدونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه بابا خانواده شوهرم کلا از این کارا خیلی دوس دارن، هر چی باشه با فامیلا تو اینجور چیزا همشون میرن

امیدوارم کادو بگیرم بیشتر از این که کادو بدم😅😅

خب شما اگه کادو بدین اونا هم به شما میدن، من دوس ندارم باهاشون تو اینجور موارد کادو بدم تا اونا هم بدن

من در کل اهل زیاد رفت و آمد با فامیل درجه سه نیستم

من در کل اهل زیاد رفت و آمد با فامیل درجه سه نیستم

منم نیستم ولی خانواده نامزدم هستن. پس در آینده منم آره

ولی🤔 اصولا لزومی نداره با این حجم از مناسب ها به همه کادو بدم. مخصوصا فامیل پرجمعیت باشه

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤
منم نیستم ولی خانواده نامزدم هستن. پس در آینده منم آره ولی🤔 اصولا لزومی نداره با این حجم از مناسب ...

اره خب دقیقا منم، آدم گاهی اوقات مجبور به کارایی میشه که خودش دوس نداره