____برکه____ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 6012 عنوان کسی تفسیر ازمایش بلده لطفا میشه اینو بگید خواهش میکنم اگر میشه بهم جواب بدید 58 بازدید | 12 پست Abnormal morfology 99%Abnormal (head+tali+neck95%_tail5%) Sdfaهم ۳۳درصده تعداد ۲۳ میلیون لطفا بگید مشکلش قابله حله؟ اصن ممکنه این شخص خوب بشه الان abnormal دقیقا چند درصده ۹۹ یا ۹۵ اون ۵ درصد چیه 1404/02/25 | 10:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helenakh عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 408 تفسیر پارامترهای اسپرم که فرستادی، به صورت ساده و دقیق:یعنی ۹۹٪ از اسپرمها شکل غیرطبیعی دارند.فقط ۱٪ اسپرمها از نظر شکل (مورفولوژی) طبیعی هستند که بسیار پایین است.شکل غیرطبیعی میتواند شامل مشکلات در سر (head)، گردن (neck) یا دم (tail) اسپرم باشد.95٪ ناهنجاریها مربوط به Head + Tail + Neck هستند.5٪ فقط در دم (Tail) مشکل دارند.این نشان میدهد بیشتر اسپرمها چندین قسمتشان همزمان دچار نقص هستند که میتونه توانایی باروری را کاهش دهد.SDFA = Sperm DNA Fragmentation Assay → آزمون "شکستگی DNA اسپرم"عدد بالای ۳۰٪ نشانه آسیب جدی به DNA اسپرم است.این وضعیت احتمال باروری طبیعی را کاهش میدهد و حتی میتواند بر کیفیت جنین هم اثر بگذارد.تعداد اسپرم در حد نرمال پایین است. طبق استاندارد WHO:نرمال: بالای ۱۵ میلیون اسپرم در هر میلیلیتر مایع منی.پس از نظر تعداد، قابل قبول است.
helenakh عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 408 مراجعه به متخصص اورولوژی / ناباروری مردانبررسی علت: التهاب، عفونت، استرس اکسیداتیو، کمبود آنتیاکسیدانها، سیگار، گرمای زیاد (مانند سونا و لپتاپ)، واریکوسل و...شروع درمان با آنتیاکسیدانها مثل:ویتامین C و ECoQ10الکارنیتینزینک و سلنیومپیشنهادی کداده
____برکه____ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 6012 تفسیر پارامترهای اسپرم که فرستادی، به صورت ساده و دقیق:یعنی ۹۹٪ از اسپرمها شکل غیرطبیعی دارند.فقط ۱ ... مرسی عزیزم لطف کردی🥲
____برکه____ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 6012 فدات❤️ نگرانم نباش با دارو حل میشه توی نی نی سایت دیدم یکی میگف وقتی ۹۹ درصده تقریبا حل شدنش غیر ممکنه
helenakh عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 408 توی نی نی سایت دیدم یکی میگف وقتی ۹۹ درصده تقریبا حل شدنش غیر ممکنه نی نی سایتونببین بدن به بدن متفاوتهنهایتش Ivf میشهکنمونشومندیدم کشوهرشمشکل داشت ولی خداروشکرالان بچه دارن چند ساله
____برکه____ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 6012 نی نی سایتونببین بدن به بدن متفاوتهنهایتش Ivf میشهکنمونشومندیدم کشوهرشمشکل داشت ولی خداروشکر ... دلم از همه چی گرفته چندوقته هرروز یه خبر بد جدید میشنوم
helenakh عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 408 دلم از همه چی گرفته چندوقته هرروز یه خبر بد جدید میشنوم منم ۲ ماهه همینم همش خبر بدسر ی موضوعیم استرس شدید دارم تو برزخم انگارولی خدا بزرگه هم مشکل شما حل میشه هم من
____برکه____ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 6012 منم ۲ ماهه همینم همش خبر بدسر ی موضوعیم استرس شدید دارم تو برزخم انگارولی خدا بزرگه هم مشکل شما حل م ... 🥲❤️
____برکه____ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 6012 چت جی پی تی تفسیر کرده باز به دکتر نشون بده سلام عزیزم هستی میشه یه عکس دیگه بفرستم برام بگی جوابش چطوره🥲❤️
helenakh عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 408 سلام عزیزم هستی میشه یه عکس دیگه بفرستم برام بگی جوابش چطوره🥲❤️ بفرس عزیزم