2777
2789

تعریف کنینن خب راستش من عجیب ترینش دیشب بودکه خواب دیدم ازدواج کردم وشوهرم بهم اهمیت نمیده

حالاشمابگین🤗🤍

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو شب پشت هم خواب عمویی که حتی وقتی من نبودم فوت شده میدیدم

یعنی تازه ده سال بعد فوتش مامانم منو باردار میشه

تاحالا اصلا ندیدمش

فقط یکی دوبار سر خاکش رفتم و عکس سنگ قبرش رو دیدم🥲

خیلی برام عجیب بود

هربارم از خواب بیدار شدم عمیق دلتنگش بودم

دلتنگی برا آدمی که یه بارم ندیدی؟! اونم بعد خواب!!!

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

خواب جادو چند روز بعد بیماری بدون درمان گرفتم

وایییییی واقعاتعبیرخواب جادوهمینه؟ 

متاسفم انشالله که خوب بشین

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

خواب دیدم دارم جنازه دوتا بچه رو میبرم توی یه بیابون خاک کنم

چه وحشتناک یادفیلم درخت گردوافتادم

یبار خواب دیدم دوقلو بدنیا اوردم اسماشونم گذاشتم رزا و روشا

یبارم خواب دیدم مار دستمو گاز زده داره پوستمو میکشه انقدر واقعی بود که بیدار شدم از خواب حس کردم واقعا پوستم کنده شد

🩵🪸

دو شب پشت هم خواب عمویی که حتی وقتی من نبودم فوت شده میدیدمیعنی تازه ده سال بعد فوتش مامانم منو بارد ...

واقعاکه عجیبه

خیلی از خوابام تو واقعیت اتفاق میوفته

چقدرمننن

ترسناک بود

از کلاس میومدم در خونه رو باز کردم میدونستم کسی خونه نیس صدای آب از حموم میومد حموم هم تو اتاق خواب بود رفتم سمت اتاق جنازه مُثله شده دیدم در حمومو باز کردم یه غریبه خندید گفت کشتمش😑

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE