mahsaa75 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2480 عنوان بچه ها از ترس موش پاشدم کل خونه رو تمیز کردم خابم نمیبره😢😐 170 بازدید | 12 پست ک فردا برم خونه مامانم وایسم کاربر قدیمی ۹۷هستم😊. مادَرَمْگُفْت:حُسِینْتِکِهکَلامَتْباشَد؛ هَروَقْتشُدےمَسْتِرُخَش؛شیرَمْحَلالَتباشَد! مِثلِیِکمُردِهکِهیِکْمَرتَبهجانمیگیرَد؛ دِلَماَزبُردَنْنامَتهَیِجانمیگیرَد! قَلَبماَزکارکہاُفْتادبِهمَنشُوکنَدَهید؛ اِسمِاَرْبابْبیایَد،ضَرَبانمیگیرَد:))!🫀 ️ 1404/02/25 | 04:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsaa75 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2480 باور کن موشه از توام میترسه میشه توهم باشه؟!!آخه من ندیدمش کاربر قدیمی ۹۷هستم😊. مادَرَمْگُفْت:حُسِینْتِکِهکَلامَتْباشَد؛ هَروَقْتشُدےمَسْتِرُخَش؛شیرَمْحَلالَتباشَد! مِثلِیِکمُردِهکِهیِکْمَرتَبهجانمیگیرَد؛ دِلَماَزبُردَنْنامَتهَیِجانمیگیرَد! قَلَبماَزکارکہاُفْتادبِهمَنشُوکنَدَهید؛ اِسمِاَرْبابْبیایَد،ضَرَبانمیگیرَد:))!🫀 ️
mahsaa75 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2480 خیلی بزرگهمن از موش نمیترسم خوش ب حالتمن از اژدها نمیترسم ولی از موش میترسم کاربر قدیمی ۹۷هستم😊. مادَرَمْگُفْت:حُسِینْتِکِهکَلامَتْباشَد؛ هَروَقْتشُدےمَسْتِرُخَش؛شیرَمْحَلالَتباشَد! مِثلِیِکمُردِهکِهیِکْمَرتَبهجانمیگیرَد؛ دِلَماَزبُردَنْنامَتهَیِجانمیگیرَد! قَلَبماَزکارکہاُفْتادبِهمَنشُوکنَدَهید؛ اِسمِاَرْبابْبیایَد،ضَرَبانمیگیرَد:))!🫀 ️
moonlight98 عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 3125 میشه توهم باشه؟!!آخه من ندیدمش یه خوراکی بذار اونجایی که فک میکنی دیدیش و فاصله بگیر اگه اونجا باشه میاد اگه نباشه هم که متوجه میشی
mahsaa75 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2480 یه خوراکی بذار اونجایی که فک میکنی دیدیش و فاصله بگیر اگه اونجا باشه میاد اگه نباشه هم که متوجه میشی ندیدم ک😐فقط صدای خش خش و خرت و خرت میاد کاربر قدیمی ۹۷هستم😊. مادَرَمْگُفْت:حُسِینْتِکِهکَلامَتْباشَد؛ هَروَقْتشُدےمَسْتِرُخَش؛شیرَمْحَلالَتباشَد! مِثلِیِکمُردِهکِهیِکْمَرتَبهجانمیگیرَد؛ دِلَماَزبُردَنْنامَتهَیِجانمیگیرَد! قَلَبماَزکارکہاُفْتادبِهمَنشُوکنَدَهید؛ اِسمِاَرْبابْبیایَد،ضَرَبانمیگیرَد:))!🫀 ️
moonlight98 عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 3125 ندیدم ک😐فقط صدای خش خش و خرت و خرت میاد همونجا که صدا میاد بذار غذا رو
mahsaa75 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2480 همونجا که صدا میاد بذار غذا رو تو آشپزخونه اما دقیق نمیدونم کجاچی بزارم؟! کاربر قدیمی ۹۷هستم😊. مادَرَمْگُفْت:حُسِینْتِکِهکَلامَتْباشَد؛ هَروَقْتشُدےمَسْتِرُخَش؛شیرَمْحَلالَتباشَد! مِثلِیِکمُردِهکِهیِکْمَرتَبهجانمیگیرَد؛ دِلَماَزبُردَنْنامَتهَیِجانمیگیرَد! قَلَبماَزکارکہاُفْتادبِهمَنشُوکنَدَهید؛ اِسمِاَرْبابْبیایَد،ضَرَبانمیگیرَد:))!🫀 ️
moonlight98 عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 3125 تو آشپزخونه اما دقیق نمیدونم کجاچی بزارم؟! پنیریهندونه ای فرقی نداره