2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم حاضر جواب باشم

182 بازدید | 18 پست

یه وقتایی دلم میخواد وقتی تر میزنن بهم بدترین جواب ها رو بهشون بدم داد بزنم و حتی بزنم تو گوششون اما باز سکوت میکنم و عین بز زل میزنم به طرف

همین الان از سردرد که چرا جواب فلانی رو وقتی از ظاهرم ایراد گرفت ندادم نمیتونم بخوابم

حالم از خودم بهم میخوره که فکر میکنم باید تو هر شرایطی خانوم باشم

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون حاضر جواب بودن ی ویژگیع نمیشه زوری داشتش 😕

من فقط نمیخواستم دل طرف بشکنه و بهش بگم قیافه خودتو تو اینه ببین بعد بیا اظهار نظر کن

تو اصلا فهمیدی من چی گفتم فورا جبهه میگیری ی جبعه شیرینی اول بگیر با خودت اشتی کن بعدم متنو قشنگ بخو ...

دیوونه ای نه؟ جبهه کجا بود 

گفتم من فقط نمیخواستم همچین حرفی بزنم و دلشو بشکنم

مگه به تو بی احترامی کردم 

خدا به عقلت سلامتی بده

دیوونه ای نه؟ جبهه کجا بود گفتم من فقط نمیخواستم همچین حرفی بزنم و دلشو بشکنممگه به تو بی احترامی کر ...

من فک کردم ب من گفتی😂😂برو قیافتو‌تو اینه ببین و بعد اظهار نظر کن و اینا 🤣

🦋ی پروانه تو ی دشت پر از گل 

من فک کردم ب من گفتی😂😂برو قیافتو‌تو اینه ببین و بعد اظهار نظر کن و اینا 🤣

مگه من قیافتو دیدم یا چوب تو ماتحتم کردی الکی سر به سرت بذارم🙄 منظور من به اون گاوی بود که اینجوری باعث حال بدم شده

سر تا پاش پر از ایراده

مگه من قیافتو دیدم یا چوب تو ماتحتم کردی الکی سر به سرت بذارم🙄 منظور من به اون گاوی بود که اینجوری ...

اها خو دیگ چون اون جمله اخرتو دیدم همچین فکری کردم 

خوب توام کارت اشتباهه دیگ برین بهش دفعه بعدی تا ادم بشه اوناایی ک تو دلته نگه ندار ببین الان چقد حاضر جوابی اینجا بیرونم همینجوری باش❤️

و برای اینکه اشتباهم متوجه شدم ببشید 🌷 

🦋ی پروانه تو ی دشت پر از گل 

اها خو دیگ چون اون جمله اخرتو دیدم همچین فکری کردم خوب توام کارت اشتباهه دیگ برین بهش دفعه بعدی تا ا ...

لحنم تنده از طرفیم بخوام از خودم دفاع کنم گریه ام میگیره

برای همین خفه خون میگیرم😥

من فقط نمیخواستم دل طرف بشکنه و بهش بگم قیافه خودتو تو اینه ببین بعد بیا اظهار نظر کن

وایییییییی دقیقا منممممم همینم از بس خوب تربیت شدیم خدایی نمیتونیم دل طرف رو بشکونیم و حرفی که حقشه رو بزنیم یکی از مشکلاتی که با خودم دارم همینه ولی خیلی دارم روی خودم کار میکنم که بهتر بشم تو هم روی خودت کار کن که جواب بدی برای خودت جریمه در نظر بگیر که اگه جواب ندادی مجبور بشی خودتو جریمه کنی که دفعه بعدی جواب بدی.

باید تمرین کنی انگار میخوای به کس دیگه یاد بدی شخصی جواب ندی منطقی جواب بدی

متوجه نشدم یعنی چه جوری؟ مثلا طرف بهت بگه چرا موهاتو اینجوری کردی زشت شدی

چی در جوابش میگی؟