واقعا دلیلشو نمیدونم ک چرا اینهمه نسبت به امام ها و شیعیان گارد میگیرین،اگر شما بهشون اعتقاد داشته باشین ی ارامش خاصی ته قلبت هست که کلمات در توصیفش کم میارن واقعا . من فقط خواستم ی تاپیک بزنم نظراتو ببینم و نظرخودمو بگم ولی اگر جنبه همچین تاپیکی رو ندارین با احترام میتونستید رد بشین و اعصاب کسی رو خورد نکنین و اینجور فقط بی دین و بی شخصیت و بی شعور و لول شخصیت خودتون رو نشون میدین وگرنه با این طرز فکر کسی آسیب نمیبینه فقط خودتونید که یروز از این حرفا پشیمون میشید. که انشاالله هم نشید ، ولی واقعا از این طرز فکرتون و حمله کردن به تاپیکم حالم بد شد کاش بعضی ادما شعور حرف زدن داشتن . 🌹
خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو این شرایط نمیتونم بگم حق هم ندارید ولی حق توهین هم ندارین اعتقاد هرکس به خودش مربوطه وباید بهش احترام گذاشت من خودم مذهبی نیستم راستشو بگم نماز هم نمیخونم ولی به خدا سخت اعتقاد دارم♥
خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚