2777
2789

اول از همه بگم که حمله به من آزاده😅

الآن یه تاپیک دیدم از عزیزی که داشتن راجع‌به خونوادشون اظهار نظر میکردن🤦‍♀️

واقعا چرا به فاصله ی چندسال، اینهمه بین دو نسل تفاوت هست!

چقدر منش، متانت ،شخصیت،و بارزترینش(ادبیات) نسله ما <متفاوت> بود(نه صرفا بهتر)!!

اصلا بحثم راجع‌به بهتر یا بدتری یکی نسبت به دیگری نیست،صرفا تفاوت نسل ها و چرایی این قضیه...

من به واسطه ی شغل همسرم ،خیلی برخورد دارم با این بچه ها

چرا اغلب(نه همه)

ناتوان در گفتگوی درست

به‌شدت پرخاشگر

نامتعهد

پرادعا و بی سواد

بی‌مسئولیت

غیر مستقل هستن؟!

کجای کار اشتباه بوده که تا این حد بچه هامون نا آرام اند؟!

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر مادر آگاه و درستی نبود که بچه هارو خوب تربیت کنه

همینجور نسل به نسل ادامه پیدا کرده

عقاید و رسمای مسخره، نداشتن اطلاعات و آگاهی

و هزاران چیز دیگه که باعث میشه بچه‌ها به این مرحله

برسن. تفاوتش اینه که بچه های قدیم بروز نمیدادن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

والا پیرمردای بی حیایی ک الان میبینم مال همون نسل شما ان دیگه درسته

نمونه اش خود تو

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
دهه هفتادم. خیلی پرخاشگر و عصبی ام دیگه نمیدونم 😑

پرخاش یه مسئله س، که از نظر روانی هم کلی زیرمسئله داره...کودکی،شرایط و....

من کلیت رو میگم

میگم کاش میشد کاری برای این بچه ها کرد

من یه خواهره ۱۵ساله دارم

واقعا ناراحت میشم رفتاراشو میبینم

حس میکنم خودش هم از درون اذییته

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍

من دهه هشتادی ام اگر بخواین نوجوانی دهه های قبلی رو با الان مقایسه کنید بله خیلی با ادب تر بودن 

اما 

الان تو هر رنج سنی ای همه دارن انواع و اقسام فحش های مختلف خصوصا تو هین به خانواده رو استفاده میکنن حالا چه دهه هشتاد چه ۷۰ و ۶۰ 🤷🏻‍♀️

پدر مادر آگاه و درستی نبود که بچه هارو خوب تربیت کنههمینجور نسل به نسل ادامه پیدا کردهعقاید و رسمای ...

بله منم دقیقا موافقم

تربیت ها خیلی نادرست بود

خیلی از غیر ارزش ها  ارزش شده واسشون که نمونه ش اینه هرکس بددهن تر باشه، های لول تره یا هرکس بیشتر از سلامت روان دورتره،گنگ تره

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
به نظرم خانواده ها خیلی ازاد گذاشتن بچه هاشون بی ادب وسرکش ....در اومدن

دقیقا دلیلش اینه ک خودشون ک دهه شصتی و قبل تر یا یکم بعدتر بودن خیلی محدود بودن از سمت خانواده و اذیت شدن بخاطر همون الان خیلی بچه هاشون رو ازاد گذاشتن

و درمورد عقاید بچه های نسلای جدید هر چی میریم جلوتر عقایدشون کمرنگ تر و کمرنگ تر میشه چون منابعشون مثل نسلای قبل نیست ب فضای مجازی دسترسی دارن اگاهیشون بیشتر شده میبینن تو کشورای دیگه چ خبره