پاتراآخوندی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 1775 عنوان بچه ها من اضطراب دارم 83 بازدید | 5 پست بچه ها من اضطراب واسترس بی دلیل شدید دارم . واینکه حساس ووسواسم بصدا اول باید اضطرابم کنترل بشه یا وسواس فکری ام .خواهش میکنم جواب بدین . خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 1404/02/25 | 02:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاتراآخوندی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 1775 منم دارم اول وسواس فکریت بعد صدا یعنی اول وسواس بعد صدا پس اضطرابم چی خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه
afsanam عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 6949 یعنی اول وسواس بعد صدا پس اضطرابم چی اونو تا نری تو جامعه نباشی تا کارایی که میترسی به زور انجام ندی با خودت مدتها کلنجار نری حل نمیشه من فقط خودمو تو موقعیتایی که ترس و استرس داشتم گذاشتم و تا حد زیادی خوب شدم کلا به آدم دیگه شدم
پاتراآخوندی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 1775 اونو تا نری تو جامعه نباشی تا کارایی که میترسی به زور انجام ندی با خودت مدتها کلنجار نری حل نمیشه م ... خداروشکر که خوب شدین خیلی اضطراب اجتماعی دارم حساسیت به صدا امانم رو بریده فکروخیال خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه
afsanam عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 6949 خداروشکر که خوب شدین خیلی اضطراب اجتماعی دارم حساسیت به صدا امانم رو بریده فکروخیال منم همبن بودم برو روانپزشک من زیر نظر روانپزشکم بودم