2777
2789

شماره کارت خواسته پولشو‌ بزنه بعد گفته تخفیف بده اگه میشه…. من چی بگم در‌جوابش؟ قیمتشو یگم بعد بگم ۲ تومن تخفیف میدو یا بگم هرچه‌قدر مد نظرتونه خودتون بریزید ؟

چی بگم ؟ من چرا یکم زبون چرب و نرم ندارم😭😭😭

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

بگو اولا که اصلا قابل شما رو نداره و... اما خب مشتری باقیمت بالاتر هم داشت منتها من با شما حرف زده بودم الانم هرطور صلاحه 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات شم، قیمتش مثلاً فلان‌قدر میشه، ولی چون دوستمی و واقعاً می‌خوام راضی باشی، ۲ تومن برات تخفیف گذاشتم. 

واقعا چیزی که در حد توانته تخفیف بده اگر الان رو در بایسی کنی توقعشوون میره بالا

چقدر بی فرهنگ قبل ازاینکه بهش بفروشی باید تخفیف می‌گرفت نه الان .بهش بگو چون آشنا بودی باهات ارزان ح ...

از اول تصلا در مورد قیمت صحبت نکردیم بنده خدا محترمانه تخفیف خواست منم گفت محترمانه باشه جوابم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
قیمت چندگفته بودی؟ مثلا گفتی ۵میلیونبگو۴۵۰۰،قابلتون هم نداره

۱۵ تومن