2789

یه همکار دارم که خیلی عمیق توی چشمای آدم نگاه می‌کنه ...با این که سر یه قضیه حال و احوال نمی‌کنیم اما چند روزه احساس میکنم یه نگاه بالا به پایین تمام قد بهم داره ...چند روز قبل هم یکی از دانش آموزانش موقع رفتن زنگ تفریح کوبید بهم ...رفت داخل حیاط گوششو گرفت و حسابی تنبیهش کرد ....یکی دوبار هم برای اسپیکر رفتم در کلاسش و گفت داخل کلاسم نیست و شاگردش رو فرستاد برام بیاره ....و گفت خودت نرو دنبال اسپیکر میگم بچه ها بیارن ...یکی دو بار هم یهو که برگشتم دیدم داره نگاهم می‌کنه و به محض اینکه فهمید متوجه نگاهش شدم چشماشو دزدید ...سنم کم نیست که بگم عقلم کمه و اینا فکرا واسه دخترای نوجوانه ...اما چون خودم مجردم و اون آقا هم مجرده با این رفتار ها فکر واسم اومده که اونم حس من رو داره یا نه ...آخه من ته دلم احساس میکنم خوشم اومده ازش بخاطر نگاهاش و رفتارش ....نظر شما چیه اگر پسری این رفتار. رو داشته باشه ته دلش چیزی هست یا ن ؟😀🤦

الکی نگاه که نمی کنه حتما یه چیزی هست ولی سعی کن سریع تر بفهمی منظورش چیه خدایی نکرده فکر بد سرش نب ...

سلام عزیزم والا فکر نکنم فکر بدی داشته باشه ...همش با خودم میگم دختر مگه جوان ۱۸ ساله ای این فکرا میاد واست اما واقعا گاهی آدم ذهنش درگیر رفتار های مشکوک بقیه میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: