2777
2789
عنوان

چه خبر در چه حالید فردا برنامتون چیه چه کارایی قراره بکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 100 پست

بچه هامو میبرم بیرون یه ساندویچ میخورم برمیگردم برنامه دیگه ای ندارم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شماهم شلوغی فردا ان شإالله به همه کارات میرسیصبح یه تسبیح حضرت زهرا بگو توی وقتت برکت میدهو برکت ...

ممنون عزیزم انشاالله شما هم به کارات برسی ... چشم ممنون از راهنماییت

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

من چند روز کمر درد داشتم نتونستم خونه رو تمیز کنم انشالله فردا از صبح تا ظهر خونه رو تمیز میکنم ظهر با دختر بزرگم علوم کار میکنم و دختر کوچیکم میبرم حموم و بعد ناهار و استراحت میریم خونه مادرشوهرم بعد شام برمیگردیم

اشهد ان علی ولی الله

صبح پاشم به امیدخدا شکرگذاری کنم.دوش بگیرم.صبحانه بدم همسر.ناهار بپزم.برم بیرون نون لقمه ای بگیرم.نون پنیر خیار درست کنم چون پدرم دوست داشت ببرم سرخاک خیرات کنم البته قبلش برم خونمون پیش مادرم و خواهرم با اونا میرم

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

به نظر شما بریم نمایشگاه که مصلی گذاشتن یا باغ کتاب ؟کدوم راحت تره با مترو بریم از ترمینال جنوب من ا ...

اگه یه فضای کمیاب و طبیعی دوسداری قطعا نمایشگاه که خیلی پر جنب و جوشه

باغ کتاب خیلی مصنوعیه چنگی به دل نمیزنه اگه برای کلاس میری برو باغ کتاب 

نمایشگاه ولی کمیابه

ظهر هم توی حیاط مصلی حتما بشینید ساندویچ بخورید خیلی کیف میده. عی خدا خاطرات جوونیم زنده شد😍😍😍😍

با مترو ترمینال جنوب سوار مترو تجریش بشید و ایستگاه مصلی یا شهید بهشتی پیاده بشید راستی یه رازی رو بهت بگم 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

فردا اول یک سر باید برم دانشکده بعدش کلینیک،خیلی خستم واقعا دیگه نمیکشم از بس رشتم سنگین بود،پیرم کر ...

قطعا بعدش میخندی به این روزهای سخت 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

به نظر شما بریم نمایشگاه که مصلی گذاشتن یا باغ کتاب ؟کدوم راحت تره با مترو بریم از ترمینال جنوب من ا ...

اگه میخوای بیشتر بهت خوش بگذره و از محیط بیرون مصلی هم لذت ببری ایستگاه مصلی از مترو پیاده نشو ایتگاه بهشتی پیاده شو مسیرش تا سالن های کتاب خیلییی خوبه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

مادر نامزدم شهرستان هستنقراره‌ بریماصلاااااااااااااااا خوش نمی‌گذرهمیرم چغولی پسرش رو بکنمکه اخلاقش ...

پذیرا میشود آیا؟