2777
2789
عنوان

این مرد خیانتکاره یا هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 69 پست
اگر شوهرت وارسیمون نمیکنه باید بگم این تحفه نطنز چیه که پیداش کردی

😂😂😂😂تازه اون شدیددددد ادعا مذهبی بودن داره همه هم میگفتن اینکه حساسه پوشیده باشی از مذهبی بودنشه 

من تو خانوم ها هم باید پوشیده میبودم

یه بار یه لباس که سرشونم لخت بود پرو کردم خانم فروشنده گفت خیلی بهت میاد داد زد خفه شو به تو ربطی نداره گوه میخوری نظر میدی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂😂😂تازه اون شدیددددد ادعا مذهبی بودن داره همه هم میگفتن اینکه حساسه پوشیده باشی از مذهبی بودنشه ...

چه بی شخصیت!

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

امروز صیغه طلاق هم جاری شد

اووووه باریکلااااا

خوشممم اومد خواستم بگم ریدی با این انتخابت ولی دلم نیومد 

ولی واقعا ریده بودی دیگه از این ریدمان ها نکن لطفا

هوووف 

ازادیت از دست این روانی مبارک

خیلی ببخشید ولی فکر کنم همسرتون زیادی فیلم مستهجن نگاه میکرده که الان این‌قدر درگیر سایز و اینجور مسائله. ظاهرا هدف ایشون از ازدواج آنچه که باید باشه نیست... 

از شرایطتون اطلاع ندارم ولی اگر براتون میسر هست سعی کنید از همین ابتدا سلیقه و نظر خودتون رو اجرا کنید وگرنه تا آخرین لحظه ای که با همسرتون زندگی می‌کنید سر کوچکترین مسائل باید نظرش رو ارجعیت بدید. 

امیدوارم خوشبخت بشین. 

امروز صیغه طلاق هم جاری شد

تازه از امروز زندگی جدید و پر دستاوردت شروع میشه آزاد و رها از اون مریض روانی شدی تبریک میگم🎀💋🌹❤️

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

اووووه باریکلاااااخوشممم اومد خواستم بگم ریدی با این انتخابت ولی دلم نیومد ولی واقعا ریده بودی دیگه ...

😂😂اره میدونم بد ریده بودم اخه قیافه و هیکل هم نداشت

ممنونم عزیزم