2777
2789
عنوان

سوال در مورد روند خرید پرده دارم

54 بازدید | 13 پست

من یه پرده گرفتم شد ۱۰تومن . ۷تومنشو بیانه دادم ۳تومنم موند که حالا زنگ زده بریز که فردا برای نصب بیاد. من گفتم خب بیاد نصب کنه کارو تحویل بده همون لحظه براش واریز میکنم که اونم یک کلام میگف نمیشه باید حتما قبل نصب تسویه کنی. اینطوری که عیب و ایرادی داشته باشه گردن نمیگیره. همش میترسم چیز آشغالی تحویل بده. قانونش چیه مگه میشه کل پولو قبل نصب بگیرن؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نه هیچوقت قبل از پایان کار پول نده دیگه باید بیوفتی دنبالشون خراب کنن هم دستت جایی گیر نیست

کل پول رو نده آخر کار تسویه کن

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصواً تو کارهای خدماتی مثل پرده یا کابینت بهتره بخشی از مبلغ بعد از نصب و تحویل کامل پرداخت بشه تا اگه ایرادی داشت قابل پیگیری باشه. اینکه می‌خواد قبل نصب تسویه کامل کنی، از نظر عرف چندان منصفانه نیس. حداقل باید فاکتور رسمی بده یا تضمینی برای کیفیت کار داشته باشی.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

نه هیچوقت قبل از پایان کار پول نده دیگه باید بیوفتی دنبالشون خراب کنن هم دستت جایی گیر نیستکل پول رو ...

میگه کارت آمادس تو مغازس بیا ببین بعد تسویه کن بعد فرداش میایم برای نصب. آخه اونجا که نصب نشده من چطور ببینم

میگه کارت آمادس تو مغازس بیا ببین بعد تسویه کن بعد فرداش میایم برای نصب. آخه اونجا که نصب نشده من چط ...

نده بگو نصب کردین تسویه میکنم قانون همه چی همینه دیگه

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

منم ۲ روز پیش پرده مو نصب کرده ۱۱ تومن شد فقط ۱ تومن بیانه دادم فعلا هم صورت حساب نفرستاده واسه تصفی ...

آره خیلی عوضیه. جالبه میگه تو فاکتور نوشتم. برو بخون. من که نخونده بودم الان دیدم. از عبدل آباد خریدم

چه مشکلی داشت؟

پرده فلت گل برجسته است 

جایی که پرده باز میشه به دوقسمت تبدیل میشه رو نامتقارن در اورده بودن واینکه زیر هر پنل گل ۳۰ سانت باید حریر زیرشو تنظیم میکردن واشتباه کرده بودن.درکل بخوام بگم ازنظر ظاهری مشکل داشت