من یه پرده گرفتم شد ۱۰تومن . ۷تومنشو بیانه دادم ۳تومنم موند که حالا زنگ زده بریز که فردا برای نصب بیاد. من گفتم خب بیاد نصب کنه کارو تحویل بده همون لحظه براش واریز میکنم که اونم یک کلام میگف نمیشه باید حتما قبل نصب تسویه کنی. اینطوری که عیب و ایرادی داشته باشه گردن نمیگیره. همش میترسم چیز آشغالی تحویل بده. قانونش چیه مگه میشه کل پولو قبل نصب بگیرن؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصواً تو کارهای خدماتی مثل پرده یا کابینت بهتره بخشی از مبلغ بعد از نصب و تحویل کامل پرداخت بشه تا اگه ایرادی داشت قابل پیگیری باشه. اینکه میخواد قبل نصب تسویه کامل کنی، از نظر عرف چندان منصفانه نیس. حداقل باید فاکتور رسمی بده یا تضمینی برای کیفیت کار داشته باشی.
جایی که پرده باز میشه به دوقسمت تبدیل میشه رو نامتقارن در اورده بودن واینکه زیر هر پنل گل ۳۰ سانت باید حریر زیرشو تنظیم میکردن واشتباه کرده بودن.درکل بخوام بگم ازنظر ظاهری مشکل داشت