2777
2789

اظراب شدید افکار منفی یه بچه شیش ساله هم دارم از زندگیم واذموندم نمی‌دونم چکار کنم حالم بده کمکم کنید

روانپزشک

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خب چندتا سوال میپرسم جواب بده 

اول اینکه خوابت چطوره؟ کی میخوابی کی بیدار میشی ؟

رابطت با همسرت چطوره؟ 

بیشتر گذشته اذیتت میکنه یا حال 

تاحالا افکارتو نوشتی؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متهلم از نوزده سالگی این جوری شدم تا حالا سه تا روان پزشک عوض کردم اما فایده ای ندارد چون به محض این که قرصارو قطع میکنم مریضیم برمیگرده حوصله هیچو هیچ کسو ندارم وابستگی شدید پیدا کردم به مادرم دلم میخاد مدام پیش اون باشن اینم بگم به دستور خود دکترا قرصامو قطع میکردم

جای فرشته صداقت مشهد برو 

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
خب چندتا سوال میپرسم جواب بده اول اینکه خوابت چطوره؟ کی میخوابی کی بیدار میشی ؟رابطت با همسرت چطوره؟ ...

آره نوشتم خابم خوب نیس شبا خابم نمیبره اصلا هرکاری میکنم روزا کسلم خابم مباد همش الان خوبه قبلا داغون بوده بیشتر گذشته آزارم میده

آره نوشتم خابم خوب نیس شبا خابم نمیبره اصلا هرکاری میکنم روزا کسلم خابم مباد همش الان خوبه قبلا داغو ...

منم داغونم شباتاصبح بیدارصبح هام خوابم نمیره افتضاحه زندگیم

توبگوطلاست وقتی از چشم افتادقاطی آشغالاس  

آره نوشتم خابم خوب نیس شبا خابم نمیبره اصلا هرکاری میکنم روزا کسلم خابم مباد همش الان خوبه قبلا داغو ...

اولین قدم اینکه که خوابتو. درست کنی شبا نهایت تا 1 بخواب و صبحا 8 تا 9 بیدار باش و حتما صبحونه بخور 

روزی نیم ساعت پیاده روی داشته باش 

توی غذاهات فلفل سیاه بریز

دمنوش زنجبیل و دارچین بخور 

دمنوش بابونه هم خوبه 

مدیتیشن کن 

ذهن آگاهی رو تمرین کن. بزنی تو گوگل میاره 

یه کار هنری شروع کن. چیزی که بش علاقه داری. لازم نیست کلاس بری. شده یه دفتر نقاشی بخر بیار خونه هرطرحی که میخوای رو بکش روش 

اگه تو گوشی بودن حالتو بدتر میکنه از گوشی فاصله بگیر 

برای خودت تفریح و کار دست و پا کن. این باعث میشه وابستگیت به مامانت کمتر شه 

یه هدفی تو زندگیت مشخص کن و براش بجنگ 

رفتار همسرت چطوره باهات؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"