2777
2789
عنوان

متنفرم از بی پولی

111 بازدید | 11 پست

من واقعا خودم تحمل کم پولی داشتم ولی بی پولی افتضااااحححح شوهرم ۶ماه سر کار نمیره وای خدا 

قبلنا میرفتم سوپری واسه پسرم هرچی میخواست میخریدم الان چند ماه سوپری نبردمشش از خودم بدم میادو بدیش اینه ما ۶ماه قبل اصلا مشکل مالی نداشتیم دختر عمم عقد کرده انتظار پاگشا داره فک میکنه ما شرایط قبلمونه اصلا بدجور گیر کردم خدیااااااا قربونت برم تو خیلیییی نعمت بهمون دادی بازم بیشتر بده 

لعنت به امریکا مردم خودشون درراحتی وفراوانی زندگی کنن مرد عزیز و مظلوم ایران تو سختی و سوتغذیه 

بعد میگن غربیها مردم دلسوزو با وجدان و خوبی هستن 

خامورمیانه باید در تحریم و‌مشکلات باشه که مردم امریکا و‌غرب در رفاه باشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به امریکا مردم خودشون درراحتی وفراوانی زندگی کنن مرد عزیز و مظلوم ایران تو سختی و سوتغذیه بعد م ...

نمیدونم چرا این خاورمیانه نفرین شدس حالا بجز شرایط خاورمیانه شوهر من این وسط بیکارم شده ینی هر کاری میکنه اخرش ب در بسته میخوره 

نمیدونم چرا این خاورمیانه نفرین شدس حالا بجز شرایط خاورمیانه شوهر من این وسط بیکارم شده ینی هر کاری ...

شرایط خیلی بده فقط شما نیستی 

اشنا یا کسی نیست کمکتون کنه ؟ 

توشرایط سخت ادمای دورت میتونی خوب بشناسی 

ان شالله خدا کمکتون کنه.

اما اینجا زیاد دردو دل نکن.بعضیا میگن چرا بچه آوردی و هزارتا سرکوفت بهت میزنن.بدون اینکه از شرایطت خبر داشته باشن.

هر وقت ان شالله مشکلت حل شد تاپیکت پاک کن وگرنه بعدا خیلیا سرکوفت میزنن بهت

جواب ابلهان خاموشی و گزارش است😎   اگه مخالف و فضول پیامم و اسم مستعارم هستی به خودت زیاد زحمت نده سیفون کشیدم تمام😉👋     

شرایط خیلی بده فقط شما نیستی اشنا یا کسی نیست کمکتون کنه ؟ توشرایط سخت ادمای دورت میتونی خوب بشناسی

اخه چجوری کمک کنند ؟چرا عزیزم بقیه کمک میکنند ولی تعجبم چجوری اینجوری ورق زندگیم یهو برگشت هرچی میگم الان میاد با خبر خوب باز میگه نشد البته خداروشکر بچه هام سالمن واقعااااا هیچی بهتر از سلامتی بچه هام نیس اینا میگذره

ان شالله خدا کمکتون کنه.اما اینجا زیاد دردو دل نکن.بعضیا میگن چرا بچه آوردی و هزارتا سرکوفت بهت میزن ...

بیان بزنن راحت باشن😅

تازه یه دختر ۶ماه هم دارم 😅😅😅😅

اخه قبلش اصلا اینجوری نبودیم یهو شد چی بگم چه سرکوفتم بزنن چ نزنن الان من تو فشارم 

باورم نمیشه دیروز پسرم اردو داشت ب شوهرم گفتم پفیلا و چی بف بگیر واسش گف یکیشو میخوره دوتاشو ک نمیتونه 

باورم نمیشه این شوهرمنه  داره سر پفیلا چونه میزنه😂😅😅😃

بیان بزنن راحت باشن😅تازه یه دختر ۶ماه هم دارم 😅😅😅😅اخه قبلش اصلا اینجوری نبودیم یهو شد چی بگم چه ...

نگو اینجوری

هیچ کس از فرداش خبر نداره.

ان شالله مشکلت حل میشه.

سختی برای همه ممکن هست پیش بیاد چه من چه بقیه.

ان شالله فردا تاپیک بزنی و با خوشحالی از حل شدن مشکلت بگی.

جواب ابلهان خاموشی و گزارش است😎   اگه مخالف و فضول پیامم و اسم مستعارم هستی به خودت زیاد زحمت نده سیفون کشیدم تمام😉👋