2777
2789
عنوان

چقدر مادرهای ادایی زیاد شدن

508 بازدید | 13 پست

تو اینستا یه کلیپ ساخته بودن از مادرایی که دم در مدرسه منتظر تعطیل شدن بچه هاشونن

بعد راجع به عملهای زیبایی که انجام دادن و سفرای خارجی و رستورانایی که رفتن حرف میزنن و پز میدن

همشم نق میزنن و از مدرسه و معلم ها می نالن

دیدین؟

من هربار میرم دم مدرسه دنبال بچه م همین وضعیته!

واقعا جامعه داره به سمت تباهی میره

همه خودشونو پشت یه نقاب الکی مخفی کردن

وگرنه اغلب از رفتارای بچه هاشون یا طرز حرف زدنشون معلومه ذاتشون چیه

از قدیم بودن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا من می‌ترسیدم بگم معلم بد رفتاره یا فلان بچه بد رفتاره با بچم البرده ها مشخص بود خبر چین بودن 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من اصلا حوصله این چیزا روندارم ببینم اینجوری حرف میزنن خودمومیکشم کنارالبته هنوز بچم‌مدرسه ای نیست و ...

منم گاهی فکر میکنم به وقتی که بچه م مدرسه ای بشه! کلا از این آدمایی نیستم که با هرکسی بشینم حرف بزنم. بعضیا دیدین تو مترو هم با کناری و روبرویی حرف میزنن؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چیز جدیدی نیست 

زمان ما مادرای دوستامون میومدن راجب خاهرشوهری ک اولین‌بار تو فامیل رفته تور تفلیس و با مانتوی باز بوده صحبت میکردن یا جاری ای ک موهاش زرد عقدی کرده با بافت خرگوشی تو مهمونی تعزیه دیده شده

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

متنفرم از وایسادن پشت در مدرسه

به دخترم یاد دادم بیاد در مدرسه وایسه من با ماشین برم سوارش کنم

امروز از ۶ تا کلاس سوم فقط و فقط یه نفر مخالفت کرد که امتحانا امروز تموم بشه!! و هفته دیگه هم بایدبرن بچه ها

چرا؟؟؟؟چون به دخترش استرس وارد شده!!!!

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور🙃🙃🙃

یعنی تو این چند سالی که بچه من این مدرسه میره، هنوز نتونستم با یک نفرشون حتی ارتباط سالمی برقرار کنم، هیچ.

تازه چند بار هم دعوامون شده.

همسرم میگه جامعه همینه و فقط تو مدرسه نیست

ولی من حالم داره بد میشه دیگه

منم گاهی فکر میکنم به وقتی که بچه م مدرسه ای بشه! کلا از این آدمایی نیستم که با هرکسی بشینم حرف بزنم ...

مترو نداریم توشهرمون ولی اره اینجور ادما دیدم خیلی زود صمیمی میشن😆من هرکاری میکنم نمیتونم

فکرکنم واسه همینه تا الان دوستای زیادی ندارم انگشت شمارن

ترانه خون شبم ، قصه گوی تنهایی🌑

من اصلا حوصله این چیزا روندارم ببینم اینجوری حرف میزنن خودمومیکشم کنارالبته هنوز بچم‌مدرسه ای نیست و ...

منم مثل شمام

ولی اون چند دقیقه ای که منتظر ایستادم مکالمات مادرا رو میشنوم و واقعا دلم میخواد جیغ بکشم از سطح فرهنگشون

آدم می مونه اینا چه بچه ای میخوان بزرگ کنن

یعنی تو این چند سالی که بچه من این مدرسه میره، هنوز نتونستم با یک نفرشون حتی ارتباط سالمی برقرار کنم ...

منم فقط سلام علیک

یه سری مامانا اکیپ درست میکنن اینقدر بدم‌میاد

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور🙃🙃🙃

خب امتظار داری چیکار کنیم ؟ به خودمون هم نرسیم ؟من یه جایی زندگی میکنم که مردمش مثل عقب افتاده ها با ...

من مگه درباره ظاهر حرف زدم گلم؟

من خودم هم تمیز و مرتب میرم بیرون

ولی اداهایی که در میارن، اصلا بهشون نمیاد و کاملا مشخصه همش نمایشه

حتی مادرایی رو دیدم  با مینی ناف و پیرسینگ ناف میان و چنان از بالا به بقیه نگاه میکنن انگار ملکه انگلیسن

بعد حرف که میزنن آدم میخواد بالا بیاره از بس بی سواد و داغونن

نمیدونم منظورمو درست می رسونم یا نه

خود واقعیشون نیستن

ادا اصولن

خب امتظار داری چیکار کنیم ؟ به خودمون هم نرسیم ؟من یه جایی زندگی میکنم که مردمش مثل عقب افتاده ها با ...

بیشتر منظورشون اون حرف های فخر فروشانه بود که همش با حرفاشون پُز میدن

البته که مرتب بودن و اراسته بودن خوبه ولی با جلوه گری و با ارایش بیرون اومدن فرق داره

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده