2777
2789
عنوان

حاضره ب جادوگر پول بده براش پسر چشم آبی مو بور بلوند پیدا کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 53 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما تاپیک فیکه! الکیه!بخت بستن و اینا شنیده بودیمپولدار و چشم آبی بور ردیف کردن نشنیده بودیم!

همون طرف اگه میتونست زندگیه خودشو میساخت

پای زندگی که میرسه میگن خدا اعوذباالله نمیتونه نمیده نمیرسونه ولی خیلی سریع و راحت به بنده همون خدا اعتماد میکنن اگه همون اعتماد و به خدا میداشتن چی میشد آخه

من چشم و ابرو مشکی میدوس مدل بیگ بوی چرا رمال؟ووقتی که خدا هس😁خدایا بده بهم دیگه هعع

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
گناه دارههه😭😭😂

کی ؟ بابک ؟ 😂😂

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

همون طرف اگه میتونست زندگیه خودشو میساختپای زندگی که میرسه میگن خدا اعوذباالله نمیتونه نمیده نمیرسون ...

جمله آخرت چقدر قشنگ بود و البته واقعی

همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️

بعد اون متوجه شدم مرد اتفاقا قیافه نداشته باشه یعنی معمولی باشه خیلی بهتره.بعدشم عرضه مرد بهتر از زی ...

اره از همه مهم تره این که تو اجتماع بتونه دوم بیاره این خیلی مهمه

درسته طلسم دعا وجود داره ولی هرچیزی امکانش وجود نداره پول مفت باشه همینه ۴ تومن بدی

انگاری میخواد از کارخونه سفارش بده براش

خود جن هام این حرفا میشنونن خنده شون میگیره 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید