2777
2789
عنوان

چطور لاک بزنم

159 بازدید | 18 پست

سلام 

شبتون بخیر 

دوستان لاک زدن دمده شده؟

شما ناخن هاتون رو آرایش میکنید؟چطور؟ 

صرفا لاک میزنید یا کاشت میکنید؟

بعد اینکه چطور لاک میزنید؟

من بخوام بزنم ببخشید اما تر میزنم😂

اگه روشی هست که بهتر لاک رو ناخن میمونه بگید✔️

ممنون❤️

♡ Face Myself ♡

اره گاهی لاک میزنم 

اگر یخورده از ناخنت زد بیرون با گوش پاکن و استون تمیزش کن

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اگه ناخنات قشنگگ باشن لاک بازم قشنگه

ربطی نداره ب این موضوع

چون یه سریا به کاشت حساسیت دارن یا هزینشو‌ ندارن و...

برای تقویت ناخنم از روغن ناخن و تقویت کننده گیاهی استفاده کن

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

بعد زدن لاک یه لایه تاپ کات بزن روش اگه دستگاه یو وی داری دیگه لاکت ب این سادگی پاک نمیشه 

اگه یو وی نداری یه لایه برق ناخن بزن تا ۴_۷روز بدون لب پر شدن میمونه مارک لیزان خوبه

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
بعد زدن لاک یه لایه تاپ کات بزن روش اگه دستگاه یو وی داری دیگه لاکت ب این سادگی پاک نمیشه اگه یو وی ...

میخواستم این کارا رو کنم که همون میرفتم آرایشگاه دم خونمون 😂

♡ Face Myself ♡

هردو😅

اول سوهان بکش ناخناتو

بعدش هم برای ماندگاریش: اول با سوهان دستی رو صدف ناخنتو خط و خش بنداز کم خیلی کم در حدی که چربی سطح ناخن بره که مواد لاک بهتر بمونه بعد لاک بزن سعی کن خیلی ضخیم نزنی و فرچه را پر از لاک نکنی یک طرفشو لاکی کن 

و با فشار. دست کم بزن که رد ننداره

خیلی از ریشه و بغل ها نزن که کثیف کاری بشه

آخر سر هم که خشک شد برق ناخن بزن که هم ماندگاریش بره بالا تر هم قشنگتر باشه

میخواستم این کارا رو کنم که همون میرفتم آرایشگاه دم خونمون 😂

برق ناخن بزن رو لاکت ، اینکه دیگه ناخن کار نمیخواد 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍