2777
2789
عنوان

از همه غذاها حالت تهوع میگیرم

87 بازدید | 10 پست

الان ۷هفته باردارم 

هیچی نمیتونم بخورم فقط آبدوغ خیار و سنگک رو میتونم تحمل کنم 

اصلا غذای گرم دوست ندارم میبینم حالم بد میشه 

چندین روزه دارم با سنگک و گوجه خیار سر میکنم بنظرتون عادیه چیکار کنم 

بالانمیارم فقط تهوع شدید دارم 

تو تلوزیونم تبلیغ پفک و غذا و هله هوله میبینم بازم حالم بد میشه هیچی نمیتونم بخورم

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆

من ی مدت وسایل خونم بو میداد ،دخترم چقد دلم براش میسوخت میگفتم برو کنار بو میدی شوهرمم ک کلا منشا بو

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله طبیعیه نگران نباش هزیزم ،به دکترت بگو بهت دارو میده بهتر میشی

تاین ماه های اول بارداری تغذیه ام این همه کم شده مشکلی پیش نمیاد 

گوجه هم ضررداره تو بارداری فقط گوجه وخیار میخورم نگرانم که ضرر نداشته باشه

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆

اره بعضیا تو ی بارداری اینطورین من دوست داشتم اندازه ی یه پیاله از جایی برام غذا بیارن خودم بوشو حس نکنم مادرم دور بود اما هر وقت میومد تا چند روز وسایل میاورد میخوردم اما مادر شوهرم تا حالا یه لیوان بهم اب ندادبا اینکه سه کوچه فاصلمون بود

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
تاین ماه های اول بارداری تغذیه ام این همه کم شده مشکلی پیش نمیاد گوجه هم ضررداره تو بارداری فقط گوجه ...

نه عزیزم‌گوجه ضرر نداره ،نگران نباش اکث  خانمای باردار همینن من بارداری اولم تا ماه هشتم افتضاح بودم ،اشتها صفر ،شددی هم بالا میاوردم روزی حداقل ۳ بار بالا میاوردم ولی شکر خدا برای بچه مشگلی پیش نیومد 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم