2777
2789

سلام شببخیر خانما. به هم فکریتون نیاز دارم

۲۲ سالمه گذشته خیلی پر فراز و نشیبی دارم . از لحاظ روحی به فنا رفتمو برگشتم فکر میکردم اگه ینفرو بیارم تو زندگیم . زندگیم گل و بلبل میشه و نمیدونستم بدترم میشه... حالا زندگی مشترک و...اینارو بیخیال بشیم.  چن ساله همش به دوست و آشنا خانواده میگم میخوام کنکور بدم همش تنبلی میکنم و از زیرش در میرم. هیچوقت سفت و سخت بهش فکر نکردم امشب ۲ ساعت دقیق بهش فکر کردم. نمیتونم اصلا به چیزی جز اون رشته مورد علاقم فکر کنم خیلی سعی کردم برم سمت یه هنر یا رشته ای دیگه ولی نتونستم بهش دل ببندم. اگه شرایط عالی داشتید واسه درس خوندن یه خونه خالی در اختیارتون میراشتن و شام و نهار آماده براتون میاواردن . تو این سن و با اون همه حرف و حدیث فکو فامیل می‌نشستید واسه هدفتون تلاش کنید؟؟؟؟

یه تعلیقی سیاسی🤕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خوبه که اینجوری عزیزم، البته آدم وقتی فکرش درگیره سخته تمرکز کردن، ولی چند روز که بشینی بخونی ع ...

فقط از حرف و حدیث بقیه میترسم

میترسم ری اکشن بد نشون بدن چون بهشون گفتم پرونده درس خوندنو بستم 

یه تعلیقی سیاسی🤕

فقط از حرف و حدیث بقیه میترسممیترسم ری اکشن بد نشون بدن چون بهشون گفتم پرونده درس خوندنو بستم

عزیزم ادامه تحصیل تو به خودت مربوطه، اگه شوهرت مشکلی نداره چرا حرف فامیل مهمه برات؟