2777
2789

سلام بچه ها من آرایشگاه نمیرم برای بندانداختن چون اولا صورتم جوش میزنه دوما هر جا رفتم یه جوری بد بود..... وکس هم میرفتم پوستم منافذش باز شد.. 

یه مدت تیغ استفاده کردم بدک نیست ولی خب میگم استفاده نکنم دیگه... 

حالا موندم شیور صورت بگیرم یا بندانداز برقی 

نظراتش رو خوندم خیلی یا صفر بود یا صد... چند نفر فوق العاده راضی بودن چند نفر نه 😂

شما استفاده کردین کدوم؟ 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بند انداز مارک خوب عالیه الکیشو نخر که پول حروم کردنه شیور میگن بعد از مدتی مو کلف میشه و صورت زبر ش ...

آخه تیغ هم میگفتن کلفت میشه من بازم 3 سالی استفاده کردم چیزی نشد 😢

آخه دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم 

لیزر هم که میگن تا آخر هی باید بری

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

آخه تیغ هم میگفتن کلفت میشه من بازم 3 سالی استفاده کردم چیزی نشد 😢آخه دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم ...

من بند انداز مارک کوئین دارم عالیه صورتو نرم ولطیف میکنه 

تیم خیلی بده دیگه نزن به مرور میفهمی 

من چندین سال تیغ میزنم البته تیغ اصلاح که دسته های رنگی داره ضخیم هم نشده حس میکنم شیور راحت تر و به ...

جدیدا دیدی خیلی تبلیغ شیور میشه تو سفر و اینام راحتی

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

من بند انداز مارک کوئین دارم عالیه صورتو نرم ولطیف میکنه تیم خیلی بده دیگه نزن به مرور میفهمی

من 20 ساله جز ژیلت با چیزی نمیزنم  عالیه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر