2777
2789

تولد پسرم بود رفتیم براش کادو خریدیم به شوهرم گفتم پس کادوی من چی گفت چه کادویی گفتم سالگرد زایمان دیگه میگه چه مناسبتای الکی شما خانوما درست میکنین آخرراضی شد کادو نقدی داد رفتم خرید کردم واقعا واقعااااا تو روحیم تاثیر داشت😍😂  چند روز بود دلم گرفته بود به خدا ما خانوما خیلی گناه داریم روز زایمانتون حتی شده درحد یه شاخه گل برا خودتون و بدنتون بگیرین الان شوهرم میگه واقعا فکرشو کنی کادوی اصلی رو باید به مادر داد که چه دردی رو تحمل کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه

منم این مناسبت رو توی تقویم خانوادگیمون دارم😅

خانواده رو هم خبر میکنم که اماده باشید من فردا باید بستری بشم برای زایمان😅

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

دقیقا اصل کاری کار شما بوده

بچه تاثیری تو اومدن و نیومدنش نداشته

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

به خدا سایت اینقدر خرابه که پیامو بزور نمایش میده چه برسه عکس 

ولی چیزایی که خریدم 😍 

دوتا ساحلی ازیناکه چین چین طبقه ایه میشه باشال پوشید 😍یکی تیره یکی روشن چون خیلی از مدلش خوشم اومد 

یه لباس بارداری  برامهمونی هفته آینده حالت کت و سارافون بود با کیف و شال ستش 

یه لباس برا پسرم و یه نخی گل گلی تو خونه برادخترم 

یه دمپایی رو فرشی عروسکی برا خودم 😍😍😍

اخی چه همسر با شعوری. منم وقتی زایمان کردم یکی از فامیلا برای من کادو آورد البته برای بچه نیاورد ول ...

من برا زنداداشم همچین کاری کرد یه نیم ست پروانه ای طلا خریدم بهش کادو دادم  گفتم کادوی اصلی رو باید به تو داد خیلی خیلی خوشحال شد

🥺بله واقعا زایمان خیلی خیلی تو روحیه خانوما تاثیر میزاره حالا برا بعضیا مثبت بعضیا منفی دردش خیلی ز ...

اصن این یه واقعیته

زایمان بی بازگشت ترین اتفاق زندگی یک زنه

بعد زایمان هرگز هیچی مثل قبل نمیشه

تولد واقعی واسه مادر بچه ست، با بچه شمام متولد میشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من برا زنداداشم همچین کاری کرد یه نیم ست پروانه ای طلا خریدم بهش کادو دادم گفتم کادوی اصلی رو باید ...

افرین به شما.منم از همون فامیلمون یاد گرفتم هم به خانم داداشم هم به بچه هدیه دادم.گفتم به بچه ندم ناراحت میشن که البته زن داداشم چند برابر جبران کرده